|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] שאלת השאלות ! למתחילים
טוב השאלה בגדול מופנת לבוני האתרים המיקצועיים שיש להם ניסיון רב בתחום, והשאלה היא:
מאיפה הכי כדאי להתחיל ולהיין להתקדם כדי לדעת לבנות אתר? אולי רובכם שאלתם אותה במלא מובנים ומשמעויות שונות, אך אני רוצה לדעת חד משמעית מהיין להתחיל, ולאיפה להמשיך. דרך משמעות אחת בלבד: מאיפה להתחיל ולהיין להתקדם? בואו נגיד שאת הדרך הראשונה אני כבר יודע, וזאת השפה HTML, מה הלאה? השאלה מופנת למתמחים בבנית אתרים (כולל עיצובם) בלבד!!! Last edited by kfirfer; 10-02-08 at 23:59.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לדעתי דבר ראשון בגלל שאמרת בניית אתרים שזה כולל עיצוב. אז עיצוב זה רק אם אתה אוהב את זה צריך כישרון למרות שעם הזמן מתפתחים. אבל אני אישית למדתי את זה קודם.
דבר ראשון עליך ללמוד HTML כמובן שעם תלמד יחד עם זה JS + CSS זה יעזור לך בהמון באסטטיות של האתר. עליך לדעת לקודד. ואז מכן אתה בוחר לך שפת צד שרת לא חובה אבל מומלץ. אני אישית בחרתי בPHP. יש גם את ASP.NET שיש לשפות שם אפשרויות מעולות. לדעתי PHP. זולה , נוחה , סיינטקס טוב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
יש כמה שלבים (לפי דעתי)
1 , HTML (מומלץ להתחיל ללמוד XHTML) 2 , שפות נלוות : js או vb script וCSS 3 , שפות צד שרת : Asp\.net Php וכדומה... |
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
הוא ביקש לדעת איך לבנות אתרים ולהשתמש בדרופל עם כל הכבוד זה לא לבנות אתר במובן הברור של המילה.
לדעתי כדי ללמוד ככה: html js asp/ php (אני מעדיף את asp asp.net עולה על שניהם ומשם ה' גדול.
# 6 |
חבר וותיק
|
אני חושב שהוא ביקש יותר לדעת..
נגיד והוא למד HTML אוקיי. עכשיו הוא רוצה להתחיל שפת צד שרת למשל כמו נניח PHP. מאיפה כדי ללמוד? כמובן שלא כל המדריכים עונים על כל צריכינו ומה שברצוננו לעשות. איך אני למשל עושה הרשמה ב-PHP הריי זה לא מובן מאליו,צריך ללמוד את זה השאלה היא פה מאיפה? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל האתרים מביאים לך את הבסיס של הPHP וככה גם הספר שהוא מומלץ ("מדריך שימושי PHP5"). ומשם אתה צריך להפעיל קצת את הראש ואתה מתקדם.. שום דבר לא מובן מאליו. יש הסברים ברשת למתחילים ומשם זה מתפתח ועולים לכם רעיונות דניאל. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
זה לא קצת,מניסיון שלי.
איך אתה אמור לדעת בידיוק איך להתחבר למסד ומהו הקוד ואיך ליצור טבלה נכונוה ונתונים נכונים בטבלה. זה להפעיל את הראש לא כל אחד יכול לעשות זאת. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
איך להתחבר למסד ומה לכתוב ודברים כאלה זה דברים קטנים שלומדים בהתחלה, הקטע זה איך אתה מיישם את זה.
# 10 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|