|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חדש | מספר אתרים + עיצובים
שלום,
לא פירסמתי פה הרבה זמן בגלל שהייתי עסוק.. הנה מספר עיצובים או אתרים שעיצבנו ובנינו (Design For You). אשמח לשמוע את דעתכם: 1. חברת הצילום UniCorn - עיצוב אתר + תכנות + לוח בקרה + פורום ועיצובו. לינק לאתר: פה לינק לפורום: פה (האתר לא גמור סופית , החיפוש לא גמור וגם מספר באגים, אשמח לא להתייחס אליהם). 2. אתר העלאת תמונות בחינם ובמהירות FastUp - עיצוב + תכנות. לינק לאתר: פה לינק לבאנר: פה 3. חברת Boca - פלאש לבאר (לא אנחנו עיצבנו). לינק לאתר: פה 4. חברת Boca - לוגו יצוגי. לינק ללוגו: פה 5. חברת Tourmed - פלאש לבאר, יצא פשוט כמו שהלקוח ביקש (לא אנחנו עיצבנו). לינק לפלאש: פה 6. אתר לבית ספר שלי - דקל וילנאי תיכון (עיצוב + כמה שידרוגי מערכת). לינק לאתר: פה תודה רבה על הסבלנות, אשמח לתגובות על פי מספור העיצובים. (מנהלים לדעתי זה הפורום המתאים, אם לא, אשמח שתעבירו, תודה!) |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אני מצטער.. אבל אני לא ניקשר לעבודות שלכם..
אולי תעבדו עוד קצת על הסיגנון וכו ואחר כך תמכרו? (אני לא מתכוון להעליב.. זאת דעתי האישית.. אולי הבעיה אצלי שאני לא אוהב, ואתם עושים עבודה טובה....)
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי רשמתי ליד כל עיצוב / אתר / פלאש - מה עשינו בו.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
החלקים הפלאשיים - מעולים.
החלקים הגראפיים עיצוביים - לא ברמה גבוהה. מאוחר יותר אני אערוך ואגיב מפורטות על כל עבודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא אמרתי וואו על העיצובים
אם חברת עיצובים זאת אומרת שאתם צריכים להיות הכי הכי טובים אבל זה ממש לא ניראה .. לא התלהבתי בכלל מהעיצובים ואני מתכוון בפרט לכולם! [לא באתי להלעליב או משהו , כך תגובה זאת לעתיד ] בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הפלאש נראה טוב מאוד
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הפלאש סביר על התיכנות וקידוד אין הרבה מה להגיב בלי לבדוק את זה לעומק
לגבי העיצובים ממש לא אהבתי בכולם אין עבודה גראפית משמעותית מה שמשאיר את המבנה והצבעים שיצילו את המצב הצבעים דהויים ודיי לא מתאימים "משעמים" כאלו והמבנה פשוט לא המצאתה משהו חדש אני ממש אבל ממש הייתי ממליץ למעצב שלכם לקחת איזה חצי שנה לקראית מדריכים שונים ושיפור היכולת לרב יש את המעצבים עם הפוטנציאל עם הכלים שיכולים לעשות משהו אבל לא בא להם הרעיון או שההפך את אלו עם הרעיון ללא הכלים לעשות את זה בעיצובים שלכם לא מצאתי שריד אפילו לאחד מהם |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא כל כך אהבתי את העיצובים עצמם אבל הפלאשים מצויינים
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא התקשרתי לעיצובים.
# 10 |
חבר על
|
אף אחד לא יכול להיתקשר עם העיצובים.
אולי לא נקשרת? כן זה נראה לי לא נקשרת. לדעתי הפלאש יפה, לא ממש אהבתי את העיצובים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|