|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עיצוב] לפורטל גראפיקה חדש שאני פותח בקרוב
עיצוב שעבדתי עליו המון זמן המון המון מחשבה
לדעתי הוא אחד העיצובים הכי טובים שלי אשמח לקבל ביקורות בונות בשמחה. לחצו כאן בכדי להגיע אל העיצוב תודה רבה והמשך יום נעים, מתן כהן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עיצוב נחמד מאוד
רק הוא אחיד מידי, תגוון קצת בצבעים של הבלוקים וגם תשפר מעט את הלוגו בהצלחה ![]()
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד, כמו שאמרו כאן אחיד מדי..
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא עובד..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אהבתי, יפה.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב עם פוטנציאל.
- הפונט שם, לא מושך בכלל, ולהפך, ואני לא מאמין שתכניס הכל בתמונות כי זה לא פונט מובנה, לא תוכל להשתמש בו בHTML. - למרות שהכל מרווח שם, זה עדיין נותן תחושה צפופה. - הבאר בחלקו הימני יותר מידי עמוס ועושה כאב ראש. - המלבן הלבן של החיפוש, רואים שהוא תוצר של מתיחה של מלבן אחר לפי העיקולים שלו בפינות הם מתוחים. - המברשת חזרה על עצמה יותר מידי באתר וזה כבר התחיל להיות מוגזם. - רואים שניסית ללכת על הסגנון המלוכלך אבל לדעתי לא הצלחת להעביר את הסגנון כמו שהיית רוצה, זה נותן תחושה מאוד מבולגנת. - הצבעים, השילוב ביניהם, לא טוב בכלל, תעבוד על הגוונים. - המברשת ליד הלוגו חתוכה וזה מאוד הפריע. - זוכר את הלוגו שהכנתי אז? אם תרצה אותו תבקש. - לפי המבנה אני מבין שאתה הולך על המערכת phpnuke, אם לא, הייתי ממליץ לשנות מבנה, המבנה הזה נותן תחושה של מערכת מוכנה. - ההברקה בבלוק של ה"המקום הזה יכול להיות שלך" לא עשויה טוב, לא נותנת תחושה של הברקה. תנסה להבהיר אותה, שתסנוור מעט יותר. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כן עכשיו חזר לעבוד.
בקשר לעיצוב, תראה בעיקרון באמת כמו שאביב אמר יש לעיצוב פוטנציאל. לדעתי יש עודף מברשות בעיצוב,אבל ברמה מוגזמת, ה"ניווט באתר" ממש ממש פשוט, פשוט רשמת טקסט ולחצת אנטר, וזה נותן הרגשה של זלזול בעיצוב. הכל יצא צפוף ולא נוח, לא הייתי גולש באתר כזה. מקווה שתפנים את זה כתגובה בונה ![]() בהצלחה, דוד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חובבני ביותר.
אני אתן דוגמאות למה אני אומר חובבני ולא נקודות כלליות לשיפור, רק אחרי כל התיקונים יהיה אפשר להתייחס לנקודות כאלו. אז למה חובבני? - צבעים שלא מתחברים ולא נעימים בעין - תיבת החיפוש מתוחה בצד ימין - ברב הבלוקים, שים לב שבכותרות הפרחים יוצאים מהמסגרת בצד שמאל. זה קורה כמעט בכל הכותרות. - שימוש בפונט מיוחד. לכותרות זה בסדר אבל לכל האתר? לא מתאים ולא דבר שניתן ליישום. גם לא מציגים את כל הטקסט עם anti-aliasing בהצגת עיצוב - אי שימוש בפונקציות היישור של שכבות - לוגו קטוע ולא ממורכז אנכית - שימוש מוגזם במברשות - חוסר אחידות, ריווח לא אחיד
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
חוסר התאמת הצבעים מדהים! :|
שפר את זה :\
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|