![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
רוצים לזכות בגיטרת ESP במתנה?
רוצים לזכות בגיטרת ESP במתנה? אולי במולטי אפקט לגיטרה?
חנות המוזיקה מרום מיוזיק בהגרלה גדולה של מוצרים נחמדים ביום חמישי, לעוד פרטים: http://www.rockil.co.il/news/show/121 ולא, אין לי שום קשר להגרלה. סתם חשבתי שיהיה לכם נחמד לדעת =]
CEO at Foxfort Ltd
|
אבל אתה מפרסם את האתר שלך בעצם, למה לא לעשות ככה והלעתיק פשוט, בלי לפרסם את האתר שלך, אם אין לך שום קשר?
-------------------------------------------- הגרלה: גיטרת ESP במתנה! אהלן אהלן, רוצים לזכות בגיטרת ESP במתנה? מבצע מיוחד של החנות לכלי נגינה "מרום"; ביום חמישי הקרוב ה-28 לפברואר בשעה 19:00 תיערך הגרלה פתוחה לקהל הרחב ובחינם! בחנות המוזיקה וכלי הנגינה "מרום" ברחוב ז'בוטינסקי 1 ברמת גן. כמו כן, לפני ההגרלה והחל מהשעה 18:00 יהיה הופעות של אמני רוק ומטאל. לפרטים נוספים ניתן לפנות ל: www.marom-music.com בנוסף לגיטרה חשמלית של ESP שתחולק, ישנם גם פרסים נוספים: מולטי אפקט לגיטרה ו20 דיסקים של להקות מטאל. ולא, אין לרוקיל שום קשר להגרלה, פשוט חשבנו שיהיה לכם נחמד לכם לדעת את זה. שיהיה בהצלחה! ![]()
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הESP חמודה לגמרי... בכל זאת אני לא אוהב ESPיות.. אז אני אוותר. אני אסתכל ונראה, הסיכוי שאשתתף הוא 0 :P
חבר וותיק
|
חח כבר לא פעם ראשונה
אותו דבר היה אחד שהיה לו אתר העלאת קבצים הוא כל יום פירסם תמונות דרך דף הצגה כזה חחח |
![]() |
# 6 |
CEO at Foxfort Ltd
|
קודם כל שמור על הפה שלך, שנית כל - אם אוכפים את חוקי הוסטס נגד כולם אז לא צריכות להיות פירצות, כמו למשל שאני אכתוב הודעה בדבר
"תחרות עם אייפוד מתנה!!!" ואשים את כל התוכן שלה באתר שלי ואז אפרסם את הקישור פה ובעקיפין אפרסם את האתר שלי. קאפיש?
חבר על
|
זה תוכן שהוא רשם נשמה.. זה לא משהו שהוא העתיק מוכן, אמנם התחרות לא שלו, אבל התוכן והסגנון כתיבה, שלו,
אםם ואתה לא ממש תגיד לי איך לכתוב לפי מה שאני יודע לעזאזל זה לא קללה. |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שנית, הכתבה שפירסמתי איננה מנוגדת לחוקים. בניגוד ל"תחרות עם אייפוד מתנה", שהיא סוג של תוכנית שותפים, הכתבה שפירסמתי כוללת אך ורק מידע ותוכן בנוגע לאירוע ציבורי שיכול לעניין את כלל הציבור בפורום. חורה לך? על תגיב פה, ואל תהרוס לכולם. ואני רוצה לחדד את הנקודה - אם אותו דיון היה מוביל ללינק בYNET עם אותה כתבה אחד לאחד, לא היית מתלונן, זה שהאתר שלי עדיין קטן גורם לך להתרברב ולהרוס את הדיון, חבל. נדב.
Last edited by Vision; 27-02-08 at 19:11.. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה לכל המשתתפים.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|