|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מתכנת 3 מערכות בחינם!!!!
שלום לכל חברי הוסטס!
אני במצב רוח טוב ואני רוצה להתקדם ולתרום אז אני מציע: ל-3 אנשים שאני יבחר אני יתכנת להם בחינם איזו מערכת שהם רוצים. כל מי רוצה יכתוב ככה: שם: האתר שבשבילו המערכת: איזו מערכת: ולמה הוא חושב שמגיע לו? כל מי שרוצה שישאיר פה את הפרטים או בפרטי מי שיצור איתי קשר בתוכנות מסרים יפסל מיידית. תודה וערב טוב! אורי יוספי
חבר בקהילה
|
php
חבר וותיק
|
שם: דן
האתר שבשבילו המערכת: 2 אתרים 1) אתר לקבוצה של אחריי נצרת עילית aharai.co.nr 2) פרוטופליו של צייר איזו מערכת: מערכת גלריה "משוכללת" ז"א: הוספה של תמונות עם שדות נוספים כגון שם גודל מקום זמן וכו' יצירת גלריות וניהול שלהם (כל התמונות בקטן ומסמנים V ליד התמונה שרוצים שתיהיה בגלרייה) מחיקת תמונות וגלריות וכו' * שמעלים את התמונה המערכת תקטין אותה ועם זאת הגודל יקטן (כל תמונה שמעלים באיזור ה3 מגה תהפוך ל~800KB) יש לי משהו פשוט שזה לא ממש מתאים לאתר אשמח אם תוכל לבצע את העבודה ![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שם : תומר (מן הסתם ><)
אתר: *צונזר, אין לפרסם מערכות מוכנות בהוסטס* מערכת : IPB, עם הרבה שינויים. למה אני חושב שמגיע לי? מממ כי הגבתי? כי אתה נחמד? לול אם בא לך דבר איתי באימיל/מסן : tomerp20@gmail.com אני עדיין לא יכול לשוח הודעות פרטיות משום מה >< |
![]() |
# 7 |
חסום
|
שם:לידור
האתר שבשבילו המערכת: פורטל חדש עם היכירויות וכל מיני דברים... איזו מערכת:^ ולמה הוא חושב שמגיע לו? ממ...אני חושב שמגיע לי כי אני עוזר הרבה חאנשים אחרים כשהם צריכים...ואני לא מבקש על שום דבר כסף...מבקשים ממני להתקין משהו כי הם לא מצליחים אני מתקים ואני עוזר פשוט לכולם. אשמח אם תבחר אותי |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
כשאני אומר מערכות אני לא מתכוון לפורומים או לקידודים.
וגם לא למערכות מסובכות מידי
חבר וותיק
|
כל הכבוד על היוזמה....
שם: Rock.Org.IL מגזין הרוק הישראלי (מוסיקת רוק אם לא הבנת XD) האתר שבשבילו המערכת: בנתיים אין עוד אבל יש עיצוב וקידוד שעוד מעט יהיה גמור. יש לנו פורום די ותיק, בכתובת אחרת (יש לי 2 דומיינים אחד לפורום ואחד לאתר אני לא אפרסם את הכתובת כי אסור) ועכשיו אנחנו רוצים לפתוח אתר / מגזין. איזו מערכת: ניהול תוכן. ולמה הוא חושב שמגיע לו? אני לא חושב שיש לי סיבה יותר מדי מיוחדת. אני רק אציין שהוצאתי עד עכשיו הרבה כסף וזמן על פורום/אתר מבלי לקבל כלום בתמורה ואני לא חושב שאני יכול ללמן תכנות. תודה גם אם אתה בוחר לעזור לי וגם אם זה לאנשים אחרים =) דרכים ליצירת קשר Messenger: Vitality@Rock.Org.IL ICQ: 210872446 |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|