![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[עיצוב אתר] Cwalk
המון זמן אני מתעסק עם פוטושופ, אבל אף פעם לא לקחתי את זה רחוק, עיצוב ראשון שלי
![]() אממ לפני שאציג את העיצוב ראוי לציין שהלוגו הוא של חבר שעיצב לי. http://www.silvup.net/up/xa7uyu3wpichxz6.jpg תנו חוות דעת =]
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
פונט של הלוגו יפה מאוד.. תעבוד על סטייל לפונט
כפתורים גרועים (לא מספיק מושקעים) בלוקים וכו יש לך עדיין מה לעבוד על סיגנון וצבעים בהצלחה ![]()
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
לעיצוב ראשון זה מצויין
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
תודה על המחמאה, איך בידיוק לשפר את הבלוקים?
ציטוט:
איך לשפר את זה? בקשר לצבעים, הנושא של האתר הוא נושא ספציפי, ולו צבעים שמתקשרים לנושא (לדוגמא: אתר של HOT (כל מה שחם) יהיה בצבע אדום). צבעי הכחול/תכלת מתקשרים לנושא, לכן חייב שיהיה כחול איפהשהו כמו כן האתר בגווני אפור מפני שאני רוצה אותו בסגנון סטריט כזה, לא יודע איך להסביר אבל לבן/אפור פשוט לא מתחבר. תודה על המחמאות וההערות - אבל אני צריך לדעת מה לשפר בכללי =] תודה על התגובות
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יפה לעיצוב ראשון , לא אהבתי תלוגו .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
NICE לעיצוב ראשון...
שיהיה בהצלחה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
נחמד..
בייחוד לעיצוב ראשון...
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
עיצוב נחמד. תישאר עקבי עם הסגנון של המלבנים, או קצוות ישרים או מעוגלים. מבחינת צבעים, שחור וצהוב שחור ותכלת-כחול זה אחלה אבל שחור-כחול-צהוב לא הכי התחבר לי. הצללות יפות אבל הייתי הולך עם זה רחוק יותר ונותן אפילו הברקות לכפתורי התפריט. שחק עם זה עוד קצת ונסה למצוא איזו גרפיקה לחלק המרכזי שכרגע קצת מת.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
עיצוב מעולה, הסגנון של הקווים העבים מאוד יפה, אהבתי נורא.
את הסטייל של הבלוקים פחות אהבתי, לדעתי תלך על צבע אחיד בכל הבלוק ולא גראניט הלוגו לא מובן כל כך, תשנה את הפונט זה לא מתאים כל כך ובנוסף, לא ברור הטקסט משתלב עם הרקע יותר מדי. ועוד משהו קטן, תעבוד על יישור.. העיצוב לא סימטרי, כל דבר בקו משלו מה שגורם לבלאגן, שמור על סדר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|