![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
Amazon.com כדאי?
היי,
אני רוצה לקנות כמה פריטי לבוש, במקרה מצאתי את אתר המכירות הבא: http://www.amazon.com ממש התרשמתי,גם מהמחירים וגם מכמות המוצרים. בדקתי קצת וראיתי שהם עושים משלוחים לישראל,גם כן במחירים זולים. מישהו שמע עליהם? התנסה? תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה צוחק, נכון? הם הקמעונאים הכי גדולים בעולם.
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Авторитет
|
אמזון זו אחת מהחברות הגדולות הראשונות שהתחילו למכור מוצרים דרך האינטרנט. יש לה בסביבות 9,000 עובדים ברחבי העולם.
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הרשמת מהמחירים? ממה שאני ראיתי המחירים שלהם בשמיים ואפשר למצוא הרבה יותר זול. רק צריך לדעת לחפש.
עריכה- עכשיו ראיתי כמה מוצרים ובאמת מחירים סבבה!! השאלה אם הם שולחים לישראל וכמה זה יעלה :S Last edited by dvirhazout; 11-03-08 at 16:42.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
חחח פאדיחות,
אני לא ממש מבין בזה. טוב אז כנראה שאין ממש לחשוש,אני אזמין. ודביר, תסתכל בביגוד ספורט אצלהם,ממש זול יחסית לשאר החברות. תודה =] |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפי מה שאני זוכר מלפני כמה שנים, יש לAmazon מדיניות שליחה למדינות זרות/מדינות בלי מרכז הפצה. תבדוק שאכן אפשרי לשלוח ביגוד (דברים מסוימים אי אפשר).
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
זה החברה הגדולה ביותר בתחום הזה.
אבל השאלה כמה זה יעלה לשלוח את זה לארץ והאם זה ישתלם? |
![]() |
![]() |
# 8 |
t tc tcp tcp/ip
|
אמזון אמינים ענקיים ומוכרים כמעט לכולם.
בזמנו הזמנתי ספרים, אחרי חודש שלא הגיעו שלחתי מייל הם שלחו חבילה נוספת על חשבונם. תשאל איך אני יודע שזו חבילה נוספת? כי שבועיים אחרי הגיעה החבילה המקורית הסתבר שהתעכבה במכס ![]()
# 9 |
הוסטסניון
|
אמזון חברה אמינה ביותר..
חבר שלי ואח שלי הזמינו מהם מס' פעמים.. ואין בעיה לשלוח לארץ גם ביגוד מניסיון. תהנה [= |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|