|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
חדש: ImgLoad 0.1 - תוכנה להעלאת תמונות
תוכנה להעלאת תמונות.
הורדה. תמונה: http://www.yop.co.il/files/6090756206.jpg מה אתם אומרים? עבודה של השותף ![]() Last edited by Cyeo; 13-03-08 at 20:11.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
אני אישית לא מפעיל קבצי EXE שאני סתם מוצא באינטרנט, אבל מה המטרה של זה? אפשרות של העלאת קבצים כבר קיימת, והרבה מאוד אתרי העלאת תמונות כבר פיתחו תוכנה להעלאת תמונות, מהי מטרת התוכנה? הפצה המונית? לאיפה התמונות מועלות? איך אני יודע שהתוכנה לא מכילה ווירוסים/ספייווארים/קיילוגרים?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
MasterT,
ברשותך אני אענה לך על כמה משאלותיך, השאלה: "אין אני אדע שהתוכנה לא מכילה ווירוסים" דיי טיפשית, מכיוון שאיך הוא יוכל להראות לך שהתוכנה לא מכילה ווירוס? סביר להניח שאם האנטי-ווירוס שלך לא ראה את התוכנה כווירוס, אז האחוזים שהתוכנה מכילה ווירוס ירודים. דבר נוסף שתוכל לעשות, לפתוח את התוכנה ב-Reflector(במידה והתוכנה מתוכנתת ב-.NET), ולראות את קוד מקורה של התוכנה. שאלה נוספת ששאלתה, מרבית התוכנות שאנשים בונים, הם נבנו בעבר, אבל אין כל רע בלבנות תוכנה שנבנתה כבר, אני מאמין שהתוכנה נבנתה למטרות לימוד, ולא לצרכי שימוש(מה שגם יכול להיות). ומכאן אני אשאל שאלה: באיזו שפה נבנתה התוכנה? |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
ציטוט:
יכול להיות שהתוכנה נבנתה בשביל חברי האתר שלו, שעוסק בתמונות אופנועים(סתם דוגמא), מעניין אותי D= אני משער שהתוכנה בנויה ב-VB.NET, אבל זאת רק השערה D:. בכ"מ, בהצלחה ![]() |
||
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
למה ישר לתקוף ולהרוס?
התוכנה בנוייה ב C#, ואם אתה חושב שיש לי אינטרסים שתפרמט את המחשב אז אתה טועה.. בכל זאת: http://www.yop.co.il/files/5447480950.jpg |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
אני אומר את הדעה שלי - אני אישית לא מוריד תוכנות EXE מהרשת, לכן אם לדוגמא תעלה אותה ל-download.com, או כל המקומות שאומרים "VIRUS FREE" - אני אישית אעדיף להוריד. תפתח אפילו מיני פוסט בבלוג(אם יש לך), עם כל מיני יתרונות.... זה הצעות לשיפור, ואני מצטער אם לא ניסחתי את עצמי נכון.
ולשם הבהרה- אני לא רומז בשום אופן שיש ווירוסים כלשהם בתוכנה - אבל אני אומר שאני, כמשתמש שגולש וכן זקוק להעלאת תמונות - ארצה להעלות יותר אם זה יהיה באתר אשר גם מציג "VIRUS FREE" ליד השם(כמובן לאחר שזה נבדק). |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
חברים,
שמרו בבקשה על דיון במסגרת הנושא. אם יש לכם בעיות עם מדיניות הוסטס, יש את משוב ואותנו, הנהלת הפורום בפרטי, ביקורת על הוסטס ומדיניותינו לא יהיו על דפי הפורום. המשיכו בבקשה בדיון, הודעות שלא קשורות הוסרו. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
לאיזה אתר התמונות מועלות?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|