![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה מוזרה עם עוגיות PHP
שלום.
בניתי סקר ב-PHP. ישנה בדיקה בשביל לבדוק האם הגולש הצביע בעבר: PHP קוד:
כאשר אני מנווט באתר, וחוזר לאותו עמוד, לפתע העוגיה קיימת ו-v מקבל ערך 1. מה קורה פה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש לך משהו במשתנה $cookie ?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
HTML קוד:
if(isset($_COOKIE[$cookie])) $v = 1; else $v = 0; |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
במשתנה cookie יש ערך, וגם כאשר כתבתי שם רגיל זה אותה הבעיה.
לגבי התגובה השניה, הכוונה שלי פה היא בסדר, כאשר v=1 הבנאדם הצביע, וזה גם מה שנבדק ב-HTML. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בעיה נפוצה ומוכרת.
תחשוב רגע.. מה זה קוקי לעומת סשן ? ![]() קוקי-נשמר אצל הלקוח סשן-נשמר בשרת שהדף מופעל בפעם הראשונה ואתה בעצם "שותל" את העוגיה, היא נמצאת אצל הלקוח רק אחרי שהשרת מדפיס את העמוד ככה שבפעם הראשונה הלקוח לא יראה את העוגיה, אלא אחרי ריענון העמוד. פתרון? אני חושב שאפשר לקחת דוגמא ממערכות מוכנות, לדוג' התחברות בVBulletin לוקחת אותך לעמוד אחר אחרי ההתחברות שבעצם מרעננת את העמוד כדי להציג את הקוקי, אני מאמין שזאת הסיבה.
# 6 |
חבר בקהילה
|
זה אכן מה שעשיתי כבר, וזה עבד, הבעיה היא שהתקלה שתאירתי למעלה קורית מדי פעם גם אחרי שהלקוח הצביע כבר לסקר וכבר הוצגו לו התוצאות (כלומר השרת זיהה את העוגיה), ואחרי רענון זה לא עובד אלא רק לאחר ניווט בשרת.
השרת שלי הוא חתיכת ווירדו LOL |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי.. קח את הIP של המשתמש שמור אותו (אם אתה משתמש בTXT) בקובץ או (אם אתה משתמש בSQL) בטבלה.. ואז אם IP קיים בקובץ\טבלה אז אין אפשרות להצביע... :P
אם אתה רוצה מערכת מוכנה שלפי דעתי תעזור לך הרבה וגם תוכל ללמוד ממנה תחפש בגוגל: Fpoll אחלה מערכת (: מקווה שתצליח ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|