|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
הבהרה בנושא תוצאות חיפוש של גוגל
ראיתי הרבה משתמשים/ילדים שרושמים ש PageRank של גוגל אינו משפיע על התוצאות החיפוש באתר google.
ועל כן, חשבתי לבדוק את זה באתר של google ששמה התוכן הכי נכון ואמיתי. ומצאתי את העמוד הזה: שבו רשום במפורש: ציטוט:
תודה ושבת שלום, (אני מקווה שזה עזר למישהו) =] |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
כולל. זה משפיע מאוד מאוד מאוד מאוד קצת. זה הכל תלוי בדף, לפי דעתי יש כמה PRים, לכל מילה, אבל זאת דעה שלי P:
זה משפיע מאוד מאוד מאוד קצת |
![]() |
![]() |
# 3 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יש אלפי פרמטרים המשפיעים על הדירוג, אתה יודע מה אחוז ההשפעה של PR? אף אחד לא אמר שהוא לא משפיע, רק שהחשיבות שלו ירדה פלאים.
# 4 |
Permanently Banned
|
Pr הוא בהחלט אחד מהמרכיבים של מיקום האתר בגוגל,
אך כמו שעידן אמר "החשיבות שלו ירדה פלאים", לכן אסור לסמוך על דירוג הPR בלבד בנוגע לקידום האתר!! אך מלבד זה, בכל זאת זה חשוב.. אביב. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הPR הוא אחד מהאפשרויות בדיקה של גוגל..
ומנסיון .. זה נכון אבל זה לא הדבר החשוב ביותר.. צריך אתר עם תכנים טובים, הרבה עמודים פנימיים איכותים ובלעדיים, כמובן שלא מועתקים. אני לדוגמא, לאחר עדכון הPR שהיה.. הגעתי למקום הראשון בתוצאות חיפוש במילה מאוד קשה.. האמת לאחר עבודה קשה.. כשPR עקף את המקום הראשון זה שהיה מעלי (אני הייתי השני, הוא היה מקום ראשון עם תפריט קישורים נוסף) כשעקפתי אותו ירד לו התפריט קישורים ועליתי למקום הראשון במקומו אז כן הPR משפיע.. וחשוב מאוד התוכן של האתר והסידור ועוד כל מיני דברים שחשובים בקידום.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|