|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תוך כמה זמן אתר חדש יוצא מארגז החול?
שלום,
יש לי אתר אומנם הוא לא חדש אבל הדומיין כן.. ולכן הוא אונדקס בגוגל למספר ימים ונכנס לארגז החול כרגע הוא לא מופיע.. הבנתי ממאמרים שונים שזה משהו שקורה לכל אתר .. מישהו יודע תוך כמה זמן התקופה הזאת עוברת/האתר יוצא מארגז החול? תודה. עריכה: כתובת האתר - www.Toolz.co.il בשלושת המאמרים: http://www.seoweb.co.il/googles-sandbox-effect/ http://www.seoisrael.co.il/%D7%90%D7...7%D7%95%D7%9C/ http://www.signup.co.il/articles-google-sandbox.php מצויין כי ארגז החול הוא משהו שקורה לכל אתר חדש שאונדקס מאז מרץ 2004 ציטוט מאחד מהם: "לפי דיווחים של מקדמי אתרים, נראה כי ארגז החול משפיע כמעט כל אתר חדש ללא יוצאים מן הכלל. חשוב לציין כי ארגז החול אינו מתפקד כעונש על דבר מה שבעל האתר ביצע וניתן לדמות אותו ל"טקס חניכה" המופעל על אתרים חדשים ברשת."
__________________
בברכה עובד, מפתח אתרים. Last edited by O-B; 23-03-08 at 01:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
קודם כל, זה ממש לא קורה לכל אתר...
דבר שני, מאיפה אתה יודע שהאתר בארגז החול? זה שהוא לא מופיע בעמודים הראשונים לא אומר כלום... דבר שני, מה כתובת האתר? שנוכל לדעת.. בקשר לשאלה עצמה, אומרים שזה יכול לקחת כמה חודשים (3-6 ככב) אבל זה לא קבוע.
__________________
אנטי וירוס חינם |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
לא היה לך דומיין אחר? תעשה העברת 301, והכל יועבר D=
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
זהו שהתוקף של הדומיין הקודם עבר ואין לי דרך לחדש אותו. כי לא אני רכשתי אותו וזה שרכש לא הביא את הפרטים ועכשיו לא היתה לי דרך להשיג אותו.. אז רכשתי חדש.. ואני מתחיל את הקידום מחדש..
__________________
בברכה עובד, מפתח אתרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|