|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לכל מפיצי הספאם למיניהם..
בזמן האחרון הודעות בספאם במייל נשלחות ללא הפסקה, מה גם שאני רואה הודעות ממשתמשים שנמצאים גם כאן..אז זאת כתבה במיוחד בשבילכם
![]() על פי הצעת החוק, שאושרה לקריאה שנייה ושלישית, מפרסם שישלח דואר זבל ללא קבלת הסכמה מהצרכנים ייקנס ב-202 אלף שקלים. חברות הפרסום יוכלו לשלוח הודעות דואר זבל רק למי שנתן את הסכמתו לכך במפורש מבעוד מועד.. המשך הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3523418,00.html |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הם מסכימים אז לא מדובר כל כך בדואר זבל, אה?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ברגע שיש הסכמה, לא מדובר בדואר זבל. משמע דואר זבל חד משמעית אסור. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אתם שוכחים שרוב האנשים בעצם הסכימו בלי ידיעתם לתנאי הזה.
בדרך כלל בהרשמה לאתר אתם לא קוראים את תנאי הרישום, בדרך כלל שמים "צוות האתר רשאי לשלוח הודעות פירסום ושיווק במייל .. או שיש כאלה נחמדים שמסמנים אוטומטית תיבת דיוור במייל ואם אתה לא רוצה לקבל מייל אז אתה צריך להוריד את הV
![]() |
# 6 |
Winner
|
תדע שכשאתה מפרסם את האימייל שלך לכל העולם,גם זה כאילו אתה מסכים לקבל דואר זבל.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ברגע שאני מפרסם את האימייל שלי כאן, יש סיבה, אני רוצה שאנשים שבאמת יש להם מה להגיד לי, ישלחו לי אימייל,ף ולא מפרסמים בלי תועלת.
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אז בטח לא יפריע לך שיחליקו לך 10-20 דברי דואר מתחת לדלת ביום, או שתקבל 10-20 שיחות טלפון פרסומיות ביום.. מה? הרי אתה פרסמת, אשמתך. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
דואר זבל קיים עוד לפני המחשב. מה עם כל העלונים שדוחפים לתיבת דואר? נרשמתם לכל זה? לא.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|