![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ממר"ם
ביררתי בקטנה על הצבא וכו'
והבנתי שזה הדבר הכי טוב בישבלי אשמח לדעת כל דבר אפשרי שאוכל לעשות כדי להתקבל לשם אני יודע על העתודה האקדאמית ועל טלפיות וכו' אבל אשמח לקבל ממש פרטים מדוייקים לאן כדי לפנות ומה כדי לדעת הכל על הכל * קיבלתי תאריך לצו ראשון באוגוסט
# 2 |
Winner
|
על ממרם אתה יכול לקרוא בהרחבה באתר של חיל התקשוב, קראת גם על גאמ"א? גם היא יחידת מחשבים. יותר טובה מממר"ם. בעקרון בשביל ממר"ם אתה לא צריך שום ידע מוקדם אתה אמור ללמוד הכל שם, ברור שידע מוקדם בתכנות יעזור לך. בשביל גאמא אתה צריך הרבה הרבה יותר ידע מוקדם בכלל במחשבים.
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ממר"מ..אם אין לך פרופיל 97 ואתה לא בן יחיד..אין לך יותר מדי מה לחשוב על זה.... גם אני חשבתי על זה..שלחתי להם פקס..לא שמו עליי ***...ואני מחכה לשיבוץ שיגיע לי..כנראה גולני/גבעתי/נח"ל.. ממר"מ זה בעיקר לפרופילניקים..ובנות...יש לי 2 חברים שהתקבלו..אחד בטוח הולך אחד עוד מתלבט...אחד פרופיל 45 והשני 64... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הם על אף אחד לא שמים אני עם פרופיל 72 לא מתייחיסים בכלל תשלח 30 פקסים ביום אולי אולי יחזירו לך תשובה שהנתונים שלך לא מתאימים
אפילו דוד שלי שהוא סגן אלוף לא הצליח אמר לי תוריד פרופיל במיוחד שאתה משובץ לקרבי זה בעיה |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
יש לי שאלה,
להתקבל לממר"ם, כמה יחידות צריך מתמטיקה, אנגלית? ואם פיזיקה זה חשוב, אני עושה בנתיים הכל 5 יחידות אבל אם זה חשוב כ"כ ואני במגמת מחשבים והציונים עומדים על 95-100 |
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
לממר"ם כמו שאמרתי, לא צריל ידע מוקדם בכלל. אבל כן צריך קב"א גבוהה כדי בכלל להתשבץ לשם.
# 7 |
חבר וותיק
|
אני בתהליכי מיון לגאמא..ותאמין לי..זה שווה אבל הם גם יכולים לשגע לך את השכל..
בעקרון היו לי כבר איזה 5 ראיונות + תחקיר שהולך להיות לי עוד כמה ימים..ושאלתי אם התקבלתי או משהו..והם אמרו שלא יודעים עדיין.. אז אני לא יודע מה להגיד לך..אבל בוא נגיד שאני ממש רוצה את זה.. הייתי גם בתהליכי מיון לממר"ם בשביל פרופילים מיוחדים-97..אבל לא עברתי..המכסה שם זה 4 אנשים שזה משוגע.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
המבחנים לפי מה שהבנתי מהחברים שהתקבלו, ברמה יחסית נמוכה...ולפי מה שהבנתי מחבר שאחות שלו שם (וניסה להשיג לי זימון), מי שכן איכשהו מצליח להגיע למבחנים שם על פרופיל לא עורפי...צריך להיות מושלם, לא סולחים לו על כלום..... בקיצור...FartBoy, אם יש לך פרופיל לא עורפי, אל תחלום על ממר"מ יותר מדיי...תנסה גאמא..אבל גם שם...תשתדל לא לפתח יותר מדי תקוות.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
זהו בגלל זה שאלתי
לשחק עם הפרופיל אצלי זה לא ממש בעיה (אל תשאלו איך) אז כדי להוריד אותו ל... 64? יש לי בגדול פרופיל 97 ואח קטן אני לומד 5 יח' מחשבים כימיה פיזיקה ומטמטיקה במופת וכו' אני רוצה את הנתונים "המושלמים" לממרם או לגאמא
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
להוריד פרופיל לדעתי האישית..זה דבר מגעיל.. אני יספר לך קצת מה אני חשבתי...ומה יצא.. אני אמרתי לעצמי (כאחד עם פרופיל 97) שאני ינסה בכל דרך אפשרית להשיג זימון ממר"מ..ואם אני יעבור וישרת שם..בכיף....אבל, אם אני לא יצליח להשיג/יפול במיונים...אני ישרת את המדינה שלי בדרך שהיא תייעד לי במסגרת צה"ל...כלומר..לא אכפת לי אם זה גולני/גבעתי/נח"ל...מה שיבחרו לי (לפי שאלות העדפות שמילאתי) זה מה שאני יעשה 3 שנים. ותאמין לי...שאני כן חושב שכלפי הצבא זה בזבוז שאני לא יהיה ביחידת מחשבים..ומי שמכיר אותי ואת היכולת חשיבה שלי..גם יעיד שאני צודק...אבל...אם זה לא יצא..זה לא יצא...אני לא צריך לרמות מישהו בשביל זה, אם המדינה רוצה וצריכה אותי כקרבי..זה מה שאני יהיה. אז כן, קצת חפרתי..אבל תעשה את הבחירה שלך אם להוריד פרופיל או לא. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|