|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת - Extreme-Serv , קצת מפורט יותר .
שלום לכם שוב קהילת הוסטס ,
כבר כתבתי על חברה זו ביקורת טובה אך רציני להרחיב ולפרט , אז בוא נתחיל : קודם כל יש לנו שתי מנהלים זהב זהב , רציני . 1.ליאור - ליאור הוא אחלה בן אדם מבוגר ורציני , קצת חרמ* אבל חפיף בנאדם זהב תמיד עוזר לי ותמיד עונה אם אל באיסקיו בפלאפון אם לא בפלאפון במשרד , תמיד אפשר לדבר איתו גם ללא קשר לחברה או לדבר שקניתי ממנו . 2.אבירן - תאחלאס אבירן הבנאדם הכי טוב שאני מכיר פה מהאינטרנט , תמיד חם ואוהב , תמיד הוא שמח לעזור ולענות לי ,פשוט בנאדם מלך , רציני תמיד הוא עונה לי באיסקיו הוא רוב מחובר , קייצר בנאדם זהב , רציני אני מחבב אותו מאוד . עכשיו בוא נעבור לשירות : השירות מצויין כפי שציינתי , תמיד יש למי לפנות את זה כבר פירטתי למעלה , הם תמיד עוזרים לי ומביאים לי תומך סוס , הם הביאו לי תומך בשם דני , דני אחלה בנאדם מהכרות ראשונה מחק לי מוד התקין ומחק והתקין רק כדי שתסתדר לי הבעיה , פשוט תמיכה סוסה . עכשיו נעבור לזמינות : הם תמיד זמינים , לא משנה איפה והיכן גם באיסקיו גם במשרד גם בפלאפון בכל מקום לא חסר בוא נגיד מקומות לחפש אותן , לא יקרה מצב שלא תתפוס אחד מהם הם תמיד עונים ועוזרים . גם אם הם עסוקים הם לא צועקים אלייך או משהו פשוט עונים רגיל אבל לוקח להם קצת זמן , אף פעם הם לא יגידו לך " אני עסוק , לא עכשיו " לא יהיה מצב כזה . עכשיו נעבור ליציבות : בוא נגיד אין מילים , שרת סוס סוס , הפינג שלי אישית עומד על 20-30 גג . של אחרים חברים שלי שנכנסים זה 5 -10 חח רק שלי גבוה וגם אנשים מאירופה שנכנסים זה 100 +- אבל בכל זאת יש לי autokick בסרבר שזה נותן להם קיק ![]() וגם הסרבר אפילו פעם אחת לא נפל!פעם אחת לא! סרבר חזק יציב ועמיד . זהו , פה סיימתי שיהיה לכולם יום טוב , אני אישית ממליץ לכם , אני לא סתם כמו כל ילד פה רושם ביקורת כי משעמם לו או בשביל להתחנף לחברה , אני רושם מה שאני באמת מרגיש , לא בגלל שמישהו אמר לי או משהו . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|