|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[שאלה] איפה ניתן לקנות דומיין בלי לחשוש?
שלום.
אני רוצה לקנות דומיין co.il. אני רוצה לדעת איפה ניתן לקנות דומיין בלי לחשוש? אני רוצה שהאתר יהיה בעברית. חייבים לשלם בכרטיס אשראי? כל מי שקונה פה דומיין משלפ בכרטיס אשראי? אין לי חשבון פייפל. אני רוצה לקנות ממקום בטוח..שהוכיח את עצמו.. יש לי מישהו פה מהפורום שהוא בעל חברה והוא הציע לי לשלם בהעברה בנקאית. אני לא מתנגד, כלל לא..פשוט בימים האחרונים עליתי על דומיין שנראה לי שווה וקנייה מסוג זה יכולה לגרום לי לאבד את הדומיין (חס וחלילה, אני לא מאשים את אותו האדם ואני לא יגיד את שם המשתמש שלו, הוא נראה אדם אמין וגם כנראה שאקנה ממנו אם לא ימצא פיתרון אחר). אני אקנה את הדומיין ויקשר בינו לבית איחסון חינמי 110mb.com..עקב שהאתר שלי לא מצריך יותר מ 80mb והוא זקוק לתמיכה ב html ו php בלבד לכן אני חושב שאוכל למנוע את ההוצאה הזו. מישהו יודע אם תיהיה בעיה עם תהליך זה? אז בסה"כ אני רוצה לדעת אם ישנן חברות שאפשר "לסמוך" עליהם והם בעברית. ממה שיצא לי לחקור יש את livedns אך לא התעסקתי איתם מעולם ורציית לשמוע עליהם פרטים כמו האם הם אמינים, דרכי תשלום ועוד. תודה רבה לכם וחג שמח :]
# 4 |
חבר על
|
www.livedns.co.il - מומלץ.
# 5 |
חבר וותיק
|
www.livedns.co.il
הכי כדאי לקנות משם.. - פאנל מעולה - מאובטח מאוד - אמין ומקצועי - כל בעיה הם עוזרים מהר מאוד - תשלום בכ.אשראי - זול בקיצור הכל מעולה =] |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|