|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מה נשמע חברים ?.
איך מתנהל החופש ? שיחקתי אצל חבר טוב שלי פליסטיישין וגם לי כנס ה"גוק" הזה לראש של כל הקונסולות והמשחקים עכשיו אני צריך ממכם שתיצעו לי איפה וממי לקנות את הפלסייסטיין .. עשיתי סקר בכמה מקומות והמחירים נעים בין 1000-1500 שקל כולל 2 שלטים ו"ציפ" האם יש פה אנשים שקנו את בבקשה תמליצו לי איפה לקנות אני לא רוצה לקנות על רגל אחת... עוד בקשה קטנה : למי שיש סוני 2 ורוצה למכור אותו אנא רשמו את הפרטים שלכם בבקשה ![]() תודה חברים ופסח נעים כיף וכשר!! לילה טוב |קורץ| |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
אם אתה מעוניין אני מוכר סוני 2 + 3 שלטים (2 מקוריים והשלישי לא מקורי אבל גם רוטט) + מפצל ל4 שחקנים + צ'יפ + כרטיס זיכרון + בערך 5 משחקים ב 1500. חשוב לציין שהוא עדיין באחריות של החנות ונקנה לפני כשמונה חודשים. *זה הדגם הקטן, לא הגדול*
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני יכול להציע לך את הדגם הישן העבה..
ps2 + ציפ' קורא צרובים + שלט רוטט מקורי + כרטיס זיכרון מקורי + Pes 08 ב500 ש"ח אפילו גמיש.. אל תשקיע 1000 ש"ח או יותר על סוני 2 , לא חדש ולא יד שנייה , באמת שחבל על הכסף , הסוני 3 כבר עומד על 2700 (למרות שאין מה להשוות , כי ההוצאות על סוני 3 גדולות יותר , צריך לקנות משחקים מקוריים , אביזרים עולים הרבה יותר , וחוץ מזה צריך גם lcd hd כדי באמת להנות ממנו). תחפש גם ביד 2.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
קניתי לפני חצי שנה , PS2 + ציפ + גוייסטיק מקורי + מעמד (הPS הקטן השחור) הכל ב1100 , עוד גוייסטיק יעלה לך עוד 100 שקל באותה קנייה , כרטיס גם עוד 100.
יענו ב1300 אתה מארגן הכל כולל הכל. ![]() החנות בביאליק ברמת גן (אפשר גם בחנויות אחרות בארץ אם אתה רוצה , רק תבקש) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|