|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] IPOD NANO דור 2 חדש חדש לא טעון אפילו... כנסו
אז ככה.. הייתה לי בעיה בIPOD NANO דור 2 ונתתי אותו לIDIGITAL (אחריות עולמית) אז החליפו לי אותו לאחד חדש שהגיע מחו"ל.
הIPOD בצבע כחול, 4 ג'יגה וחדש אפילו לא הכנסתי אותו עדיין לטעינה. בגדול אין לי ממש מה לעשות איתו ואני רוצה למכור אותו ב700 ש"ח. כל מי שמעוניין יש ליצור קשר באימייל: maord3@gmail.com או בטלפון 0505232749 - מאור. אפשרות לתשלום: PAYPAL בתוספת של 5$ עמלת משיכה (תשלום ע"פ שער הדולר של אותו יום), הפקדה בנקאית, מזומן בזמן או איסוף עצמי ותשלום במזומן. יש אפשרות לשליחה בדואר (קיבלתי את זה בקופסא טובה מרופדת ע"י ספוג כי הוא נשלח מחו"ל אני אשלח באותה קופסא כך שאין צורך לפחד שהוא עלול לההרס). עריכה: שכחתי לציין האחריות לפי מה שהבנתי מIDIGITAL אמורה להסתיים בחודש מאי אם אני לא טועה ב14 למאי. אך חשוב לציין שוב כי המכשיר חדש חדש ואין שום סיבה לתקלה. עריכה 2: יש לציין כי הוא יגיע עם מטען מקורי של APPLE כמובן ויש לי פה איזה אוזניות שקיבלתי ולא השתמשתי בהם מאיזה סוחר מEBAY שיצא והן מזוייפות (אמורות להיות JBL REFERENCE 220) אני יצרף את האוזניות גם כן כמתנה. תודה וחג שמח, מאור. Last edited by MaorD; 22-04-08 at 17:20.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|