|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם.
serv4free יוצאת במבצע לשבוע ימים בלבד, 25% הנחה על כל החבילות, 500 מ"ב אחסון 10 ג"ב תעבורה חשבונות FTP ללא הגבלה מסדי נתונים Mysql ללא הגבלה Sub Domains ללא הגבלה הפניות דומיינים ללא הגבלה מחיר חודשי: ₪15 מחיר שנתי: ₪160 3 ג"ב 40 ג"ב תעבורה חשבונות FTP ללא הגבלה מסדי נתונים Mysql ללא הגבלה Sub Domains ללא הגבלה הפניות דומיינים ללא הגבלה מחיר חודשי: ₪25 מחיר שנתי: ₪270 ריסלר בסיסי 5 ג"ב אחסון 20 ג"ב תעבורה עד 15 חשבונות חשבונות FTP ללא הגבלה מסדי נתונים Mysql ללא הגבלה Sub Domains ללא הגבלה הפניות דומיינים ללא הגבלה מחיר חודשי: ₪35 מחיר שנתי: ₪380 *דומין עולמי (net/com/biz/org/info) במתנה לרוכשים לשנה מראש ריסלר מתקדם 20 ג"ב אחסון 50 ג"ב תעבורה עד 40 חשבונות חשבונות FTP ללא הגבלה מסדי נתונים Mysql ללא הגבלה Sub Domains ללא הגבלה הפניות דומיינים ללא הגבלה מחיר חודשי: ₪70 מחיר שנתי: ₪750 *דומין עולמי (net/com/biz/org/info) במתנה לרוכשים לשנה מראש ריסלר מקצועי 100 ג"ב אחסון 500 ג"ב תעבורה עד 200 חשבונות חשבונות FTP ללא הגבלה מסדי נתונים Mysql ללא הגבלה Sub Domains ללא הגבלה הפניות דומיינים ללא הגבלה מחיר חודשי: ₪150 מחיר שנתי: ₪1600 *דומין עולמי (net/com/biz/org/info) במתנה לרוכשים לשנה מראש מפרט שרת: intel core 2 duo 4 giga ddr 250Gb sata centos 5.1 *Serv4Free הינו עוסק פטור ומספק קבלות. *ניתן לקבל גישת SSH בתוספת ₪20 לחודש (ללא הרצת שרתי משחק). *המחירים הם לשבוע אחד בלבד, עד לתאריך 6.5.05 לפרטים נוספים: אופיר 0523958896 אתר החברה: www.serv4free.com www.3gb.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
שאלה : אם אני קונה את החבילה המקצועית ב 150 ש"ח , בעבור 100 גיגה בייט (בשביל לקוחות שלי) , תוכל להתחייב לי שיש לך 100 גיגה בשבילי ? שאני לא איתקע ב 20 גיגה חס וחלילה ... יש לי לקוחות כבדים .
כמו כן , האם תוכל להתחייב ל 99 אחוזי אפטיים ? חשוב לציין שכל ההתחייבויות האלו כמתבקש , צריכות להיעשות באמצעות הסכם שימוש , האם תוכל לחתום עליו ? (אין לי מושג בן כמה אתה , אבל אם מתחת ל-18 זה יהווה בעיה ..) במידה וכל התשובות נכונות , תן לי חשבון בנק ואני אפקיד לך , דווקא 100 גיגה ב 150 שקל יחסוך לי הרבה מקום מהשרת ... חוץ מזה - בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אם אני מתחייב לשלושה חודשים... המחיר אותו מחיר? אתה בטוח שיהיה לך לספק לי 20 ג'יגה אחרי שסיפקת רייסלר של 100 ג'יגה?
שם: גיא חדד טלפון: 077-2110302 אימייל: Guy@Special-Serv.co.il www.Special-Serv.Co.il Last edited by special-serv; 01-05-08 at 17:24.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ההנחה היחידה היא בתשלום לשנה. וכן אני בטוח שאני יכול לספק לך 20GB אין אצלנו overload אם מזה אתה חושש. דבר שני הריסלר שנמכר יצא משרת אחר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|