|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
[כתובות אימייל] Email Spammers - ספאמרים, ומה שביניהם
הרבה, הרבה, הרבה אימיילים שמכילים... כלום. לא ספרתי, אבל אני מאמין שהמספר מגיע לכמה מאות, ולא סתם כמה מאות - אלא מכמה משתמשים. חלקם חוזרים על עצמם, חלקם משתנים - חלקם מחדשים, וחלקם סתם באים בכתובות אחרות.
באמת שנמאס לי, ואם נמאס - למה לא לנסות לעשות משהו בעניין? תמיד חיפשתם רשימת תפוצה? תמיד רציתם להפציץ מישהו בפרסומת לאתר החדש שלכם? למה לא ביקשתם? ![]() www.Email-Spammers.info אני נואש מהעניין. אני מודע לזה שהספאם ימשיך לזרום אלי, ובעקבות האתר - אף יגבר, אבל למי אכפת? רשימת תפוצה בחינם, ואני בטוח שזה שימושי למישהו. הרשימה שם תמשיך לגדול, האתר ימשיך להתפרסם - והספאמרים? הם ימשיכו לשלוח ספאם - אבל יקבלו פי 4 בהמשך, כי זה מה שמגיע לזבלנים האלו. משתמשים - קיבלתם ספאם? בתור התחלה, שלחו לי את כתובת האימייל של המספים בהודעה פרטית, כאשר בהודעה הזו יש להוסיף את תוכן ההודעה שקיבלתם - בצורת [ CODE ], על-מנת שאוכל לוודא שהדבר אמין. את הכתובות שתשלחו, אני אוסיף לאתר, ואסווג את השולח לאחת מהקטגוריות הזמינות - ואם יש צורך, אוסיף קטגוריה חדשה, זה באמת לא קשה. כמו-כן, האתר בנוי בצורה די נחמדה שמאפשרת למתכנתים להוציא את רשימת הכתובות בקלות ע"י preg_match_all. לדוגמא, (לא ניסיתי את הקוד) PHP קוד:
ואני מחכה לדיווחים שלכם ![]() www.Email-Spammers.info
|
|