|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
יש אפשרות לשלם ב EBAY בכרטיס אשראי ווירטולי?
אני רוצה לקנות בEBAY מוצר כלשהו
אני לא מעוניין לקנות דרך הכרטיס אשראי שלי מסיבות אבטחה(מפחד שיגבנו לי את המספר וכו') האם יש אפשרות דרך הבנק שאני מפקיד נגיד 100 דולר בחשבון או משהו כזה והם מביאים לי מספר כרטיס אשראי(שונה משלי)שאם אני יכניס אותו לEBAY אני יוכל לקנות דרכו וככה להמנע מבעיות אבטחה? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
יש לך דבר כזה בדואר, אבל אתה צריך קודם להרשם לפאיפל, כי לא כל המוכרים מאשרים כ.א
# 3 |
חבר וותיק
|
איזה דואר?
דואר ישראל? מה הקשר שלהם לפאיפל ויש לי פאיפל אבל לא מאושר ע"י כרטיס אשראי(מאותה סיבה שציינתי קודם) |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
בדואר ישראל אתה יכול להוציא כ.א חד פעמי כזה.
# 5 |
חבר וותיק
|
יש עמלה על זה?
ואיך אני בא אליהם ומביא להם 100 דולר מזומן/צ'ק והם מביאים לי מספר כ.א מישהו עשה את זה פעם וניסה לקנות עם זה ב EBAY שיספר? תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
היי DABI, אני פרסמתי כאן הודעה בעבר תעשה חיפוש
אני יכול לתת לך מספר אשראי בינלאומי שתוכל להפקיד ממנו לPAYPAL שלך תמורת עמלה כמובן. כל סכום שתהיה מעוניין אפשרי.
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ניתן להטעין כרטיס מ-400 שקל עד-1000 שקל. כרטיס אשרי בלי הוצאת כסף מכספומט עולה - 20 שקל עמלה. כולל הוצאת כסף מכספומט עולה - 27 שקל עמלה. הכרטיס הוא גם לחו"ל של חברת Visa. בשביל מה לדבר יותר מידי קישור |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|