|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
התייעצות| העלאת קובץ גדול
שלום אנשים
![]() יש לי בעיה, אני צריך להעביר קובץ של כ- 5 ג'יגה השאלה הגדולה איך עדיף לעשות את זה? יש לי 3 דיסק און קי של 1 ג'יגה ועוד אחד של 2 ג'יגה, אבל לא יודע לא נראה לי שיהיה טוב להעביר את זה ככה. אמרו לי שבאימייל זה ילך טוב למרות שזה קובץ גדול, אז החלטתי להתייעץ אתכם. אם יש למישהו עוד רעיון אני אשמח לשמוע. ד"א אם מישהו מתעניין איזה קובץ זה אז זה תוכנית טלוויזיה שהפקנו בטלוויזיה הקהילתית. למנהלים: זה נראה לי הפורום הכי מתאים לפרסם בו, אז אם זה לא תתחשבו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הצעה שלי, תפצל את זה עם וינראר, ל5 חלקים של ג'יגה, ותעביר על הדיסק או קיים, זאת הדרך הכי בטוחה.
באינטרנט ייקח לך עם מהירות חיבור סבירה, רק התהליך של ההעלאה של הקובץ משו כמו שלושה ימים ברצף... אולי אפילו יותר. אני אומר לך, לך על הדיסק או קי, הכי נח והכי יעיל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
להעביר לאיפה?
אם אתה רוצה שאנשים יורידו את זה, אז כדאי לך לחלק את הקובץ ל 700MB כל חלק ואז להעלות לאחד מאתרי העלאת קבצים.. בכל מקרה, לא כדאי בכלל להעלות לאימייל כלשהו, בגלל המהירות הורדה של האימייל (מנסיון).
# 4 |
חבר וותיק
|
אני צריך להעביר את זה ממחשב למחשב, להורדה אישית בלבד...
ד"א יש אולי למישהו המלצה לתוכנה שמכווצת לקובץ קטן אבל בצורה איכותית? כי אם כן זה פותר את הבעיה.. Last edited by ani; 14-05-08 at 11:17.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
כמה Upload יש לך?
תקנה דיסק של 9 ג'גה ותיהנה.
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תשתמש בוינראר, ותעביר על הדיסק און קי, גם אם זה ייקח זמן, זה הרבה פחות ממה שייקח לך להעלות את זה... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תפצל עם winrar..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
דיסק של 8 ומשהו ג'יגה [10 ש"ח בערך] יפתור לך את הבעיה והכאב ראש.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
פצל ל-2 חלקים.
קנה 2 דיסקים של DVD וצרוב... |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון