|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
hs4u.co.il מחוללת מהפכה בשירותי האיחסון בישראל מהיום אנחנו משלמים לכם
כן כן , אתם קראתם נכון אנחנו נשלם לכם עבור איחסון בשרתינו .
אתם בטח שואלים מה אני צריך לעשות ??? זה פשוט אתם מצטרפים לחוג לקוחותיינו , מקבלים לינק יחודי רק לכם . הלקוח הראשון שאתם מצרפים מזכה אותכם ב100% הנחה עבור החבילה שאתם רכשתם . מהלקוח השני תזוכו בסך של 20 שקלים עבור כול לקוח חדש . בנוסף מי שצרפתם לא יצא ביידים רייקות הוא יקבל 10% הנחה על כול החבילות . לקוחות קיימים אל תדאגו בימים הקרובים כולם יקבלו את הלינק. והפתעה מיוחדת סתם כי אתם לקוחותינו. כנסו לאתר ותתרשמו ממבחר החבילות שאנו מציעים: אייץ אס שרותי איחסון . לא רוצה להיות לקוח/ה אצלנו, גם את/ה יכול/ה להצטרף למהפכה, איך ?? פשוט צרו קשר קבלו את הלינק . איך זה יעבוד ? פשוט כול לקוח חדש מזכה אותך ב10% ממחיר החבילה שנרכשה ובנוסף גם הוא זכאי להנחה של 10% . לקוחות חדשים הינם לקוחות האיחסון והרייסליירים בלבד . תקופת צינון ללקוחות שבעבר היו מאוחסנים בחברה הוא חצי שנה . אנא ממכם שאלות בעיות או שתם משעמם לכם בהודעה פרטית או בחתימה .
# 9 |
חבר בקהילה
|
אם ככה זה שונה מה שאני נותן אתה מקבל ממני כול חודש בהפקדה בנקאית (פחות 3 ש"ח) או בפאיפאל ללא עלות את הכסף .שום זיכוים ולא בטיח ישלך חשבון מיוחד שמראה כמה כסף ישלך כמה הרווחת ובנוסף אתה מקבל את ההטבה הזאת בלי קשר למבצעים או כול מיני הטבות שאנחנו נותנים ללקוחות שלנו,לדוגמא ההטבה לחודש יוני הקרוב דומיין info חינם לכול הלקוחות .
# 10 |
עסק רשום [?]
|
כל חודש אפשר לקבל על אותו לקוח?
אם הוא קונה לחודש ואני אומר לו שימשיך לעוד חודש.. זה נחשב שהבאתי פעמיים ומגיע לי פעמיים זיכוי?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|