![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש| מעצב + מתכנת
שלום לכולם .
עסק wonderhost מחפשת מעצב ומתכנת (לא חשוב אם זה אותו בן אדם, למרות שזה לא הולך ביחד). על המעצב: תיק עבודות מוכן, ושיהיה באתר שלו ולא באתר שמעלים לשם תמונות. ידע לפחות שנתיים + בעיצוב. גיל 15 + לפחות. יכולת עבודה בצוות ובזמנים לא נוחים. סיום עבודה עד יומיים. זמן פנוי מהווה יתרון גדול! ידע בפלאש על המתכנת: תיק עבודות מוכן. ידע לפחות שנתיים + בבניית אתרים. ידע ב: PHP, AJAX, MYSQL, SQL, JS. ידע בלקודד עיצוב בDIVים. שיהיה קידוד מקצועי! גיל 15+. יכולת עבודה בצוות וסיום עבודות עד שבוע גג. זמן פנוי מהווה יתרון גדול! תשאירו כאן תיק עבודות, ודרכים ליצירת קשר. מי שלא מתאים לו להשאיר כאן תיק עבודות שישלח לי לפרטי. נא לא להכנס אליי לאיסיקיו/מסנג'ר בנוגע להודעה זו. אני אפנה אלייכם. חשוב שהמעצב והמתכנת לא יעבדו בעוד עסק! אך ורק איתנו, דרך העסק שלנו הכל מתבצע. Last edited by Ruslanz; 22-05-08 at 09:43.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
צור קשר, בימים הקרובים תפתח החברה שלי, ובתוכנת מסרים אראה לך את העבודות האחרונות שלי.
פלאפון - 0545823646 מסנג'ר - galorna@017.net.il המשך יום טוב.
# 5 | |||
Авторитет
|
ציטוט:
ציטוט:
אי כיבוד דרישות פותח הנושא, תיהנה עם האזהרה.
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
כל הקריטריונים שהצבת במודעה כולל הפלאש חברת סקיצה תשמח להעניק לך את הרמה הגבוהה ביותר באיכות הטובה ביותר
אשמח אם תיצור קשר טלפוני על מנת להראות לך מס' עבודות חדשות בנושא שהאתר שלך קשור אליו סקיצה עובדת קיום כבר מעל 10 לקוחות עסקיים באופן קבוע. קיימים 3 אתרי הוסטינג הכוללים פאנל ניהול לקוח אשר תיתן לך את חווית ניהול האתר במהירות ובקליק במחיר זול ומשתלם! נייד: 0543017107 אימייל: admin@sskiza.co.il נשמח לשמוע ממך, ויותר מזה.. לראות אותך בין לקוחותינו! בברכה, רם בן חמו ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|