|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איפה יש t-shirts נחמדים בקריות...?
שלום לכולם!
אני מחפש בנרות t-shirts חמודים עם ציור או משפט שנון... משהו בסגנון של http://www.threadless.com/ במותגים אין דברים כאלה ואין לי מושג איפה לחפש.. הייתי מזמין בכיף מהאתר אבל יוצא יקרררר ![]() באיביי אין משו מיוחד אז אני פונה אליהם, ללב שלכם. P: אם אתם מכירים חנויות בסביבה של הקריות שמוכרות t-shirts ממש פשוטים לא לייקרה או משו כזה עם ציור\משפט שנון ליומיום- תביאו שם וכתובת. תודהה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
תכין לבד, אפילו תקח מהתמונות, תשים על דיסק, ותביא למקום שמדפיסים חולצות לבית הספר. יצא לך בערך 20 ש"ח
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תחפש בית דפוס, משהי שבאמת יכול לעשות לך הדפס איכותי.
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
האמת שחבל שלא חשבת קודם, היה לפני כמה ימים את הTMarket והיו חלוצות פשוט מ-ג-נ-י-ב-ו-ת!
היה שם חולצה מגניבה בצבע חום שיש עליה סימן של METRO והיה כתוב Carmelit :P ועוד כל מיני כאלה מדהימות. החטאת רק בכמה ימים.
# 5 |
חבר וותיק
|
חשבתי על לעשות בעצמי ולהדפיס אבל צריך זמן להכין את זה וגם זה עולה 60-70 שקל כולל החולצה, מחיר שאני יכול לקנות חולצה מוכנה כבר..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אם אתה יכול להגיע לת"א אז ליד שוק הכרמל יש חנות להדפסים על חולצות,יש שם מלא דברים יפים להדפיס על חולצות,החיסרון הוא שאתה לא יכול להדפיס משהו שאתה מביא להם מדיסק למשל...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
אגב, מישהו יודע איפה מוכרים את החולצות האלה שמראות מתי אתה נמצא בתחום של רשת wifi?
# 8 |
חבר מתקדם
|
פה יש דברים נחמדים לאללה:
http://www.shaulis.co.il |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יש דפים שמדפיסים במדפסת ואז מגהצים והצבע נדבק לחולצה. סבתא שלי מדפיסה עם זה בלי הפסקה.. (כל נכד מקבל חולצה בהתאם לדמויות שהוא אוהב)
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אז יש לך סבתא מוכשרת חחחח
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|