![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה - בנק לאומי
שלום
אני כרגע לקוח של בנק הפועלים עם כרטיס " ישראכרט צעיר ", והם עושים לא המון בעיות, כמו למשל שהכרטיס לפעמים לא עובר ולפעמים כן (באותם מקומות! אותה יתרה בדיוק ואותו סכום חיוב), אני מתקשר לבנק אומרים לי זה בישראכרט, אני מתקשר לישראכרט אומרים לי זה בבנק - נמאס לי, עכשיו, יש לי בישוב רק בנק לאומי ובנק הפועלים, רציתי לשאול, איזה תנאים אני יכול לקבל בגיל 14 (בקרוב 15) בבנק לאומי? האם אני מקבל כרטיס ויזה צעיר? כמובן שאני אביא איתי הורה שיחתום כמו בפועלים. לפי האתר שלהם אני לא אמור לקבל ויזה צעיר, אבל גם בפועלים כתוב ככה , והלכתי ובכ"ז קיבלתי, אז אשמח לקבל תשובות מאנשים שניסו כבר ![]() עריכה: אשמח גם לקבל אימייל מתאים לשליחת השאלות הנ"ל. תודה מראש, דוד.
דוד בן דוד. Last edited by DavidBD; 03-06-08 at 16:03.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1) אתה קיבלת כרטיס אשראיי רגיל? אם מסגרת אשראיי שנקבעת עליידי הבנק ומועד חיוב ממש כמו הגדולים או כרטיס דיירקט שהחיוב הוא מיידי?
2) בלאומי יתנו לך ויזה רק אם ההורים שלך יחתמו על זה שאם הבעליים של הויזה המסגרת המקסמלית שתקבל היא 500 גם חיילים לא מקבלים יותר ![]() נ.ב בדיסוקנט מקבלים עד 1,500.00 ש"ח מסגרת לכרטיס! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
2. תגדיר "בעלים"? על שם מי יהיו החשבון והכרטיס? אני יודע שבדיסקונט זה 1500, פשוט אין לי דיסקונט קרוב
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
ואז אני יכול לקבל ויזה צעיר בגיל 14?
כי אני לא חושב שתהיה בעיה עם מינוס - 1. אני לא אכנס 2. לאמא שלי יש גם חשבון בבנק לאומי, אז לא תהיה לה בעיה לכסות ולחתום.
# 6 |
חבר וותיק
|
בבנק לאומי אתה לא תקבל כרטיס. זה מגיל 16 בלבד. (אין דבר כזה כרטיס דיירקט) לפי דעתי.
ככה שויזה צעיר אתה לא תקבל, זה רק ממתי שיש לך תעודת זהות ![]() תישאר בבנק הפועלים. הכי טוב.
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
הבעיה עם בנק הפועלים, שהם עושים לי המון בעיות עם הכרטיס, וזה התחיל לעלות על העצבים, חוץ מזה, הויזה עוברת בכל העולם וזה יתרון אדיר ![]()
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני אצל בנק הפועלים ואף פעם לא קרה לי מקרה שלא עובר או שלא מחייב :\
אולי הכרטיס יש בו בעיה תלך לבנק ויחילפו לך אותו במקום ! יום טוב אחי :} |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
יש לי כמה הצעות אלייך בנוגע לבנק לאומי אתה יכול לקבל כרטיס YCARD שזה כרטיס נעורים שההורים שלך מחליטים כמה כסף היה לך בכרטיס הינה לינק תקרא קצת על זה
http://www.leumi.co.il/Leumi/Article...166037,00.html http://www.ycard.co.il/ בנוגע לבנק הפועלים אם יש לך בעיה בכרטיס אני מציע לך ללכת לבטל אותו ולהזמין חדש במידה ולא עוזר פשוט תעזוב אותם אם לא הבנק היחידי. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|