![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
Russia
![]() עולה לחצי גמר היורו @ 2008. מעטים האנשים שאמרו שהם יעלו לחצי הגמר על פני הולנד, אחרי שהולנד הפציצה בשלב הבתים. 3-1. ארשבין, אחד השחקנים הגדולים שיהיו. זכרו את השם.
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ארשבין שחקן מצוין.
אוף הייתי בעד הולנד. אבל לא נורא הספרדים / איטלקים כבר יטפלו ברוסים בחצי הגמר. אני מעריך שבסופו של דבר הם היו מקום 3..... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
משחק ענק של רוסיה, כל הכבוד..
אני מאמין שאת החצי הגמר הם לא יעברו.
# 5 |
הוסטסניון
|
משחק מצויין של הרוסים, הם פשוט פירקו את ההולנדים שהיו בין הנבחרות הפיבוריטיות בשלב הבתים.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
פשש... שאפו.. אבל דיי חצי גמר זה מעל ומעבר בשבילהם
![]() גרמניה-ספרד בגמר ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Авторитет
|
אומנם הוא בן 27 (למרות שהיה לו רק לפני חודש יומולדת 27), אבל עדיין הוא יהיה אחד הדברים הלוהטים באירופה. עכשיו כביכול הוא הביא את הפריצה שלו, יש לו כמה עוד לשחק? 8 +- שנים? אתה תראה שהוא עכשיו מחוזר ע"י כל הקבוצות הגדולות של אירופה.
הוא הוביל את זניט לאליפות רוסיה בפעם הראשונה בחייה, אח"כ לזכייה היסטורית בגביע אופ"א ועכשיו הוא מוביל את נבחרת רוסיה..
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הקבוצות הגדולות היו אמורות כבר לקחת אותו אם הם היו מעוניינות..
הוא יכול לשחק עוד 3-4 שנים טובות.. וזהו.. כנראה שבגלל ההופעות הטובות בשנתיים האחרונות וביורו, קבוצות גדולות יקחו אותו.. אבל לדעתי הכסף הגדול ברוסיה ישאיר אותו בזניט בסופו של דבר.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Авторитет
|
ארסנל חזק במירוץ אחריו והוא כבר הודיע שהוא מעוניין לעזוב את זניט ואף הנשיא אימת זאת. אחח, אתמול היה ערב נפלא.
![]()
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|