![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה| בגרות..
כבר ראיתי שפתחו כאן נושא על זה אבל לא על הבעיה שלי
ביום שני הקרוב יש בגרות בהיסטוריה ב' ואני צריך להגשת אני לא ממש הקשבתי בכיתה ואני לא כל כך שולט בחומר אני ניסיתי ללמוד כל "חמישי,שישי,שבת (היום)" עכשוי יש מצב שאני יגש לבגרות ובמידה ואני לא יעבור את אני יעשה בשנה הבאה? או שזאת היזדמנות אחת השנה או שנה הבאה? אני ממש לא מבין בזה למי שהבין אני בכיתה י' וזאת הבגרות הראשונה שלי לתקופה הזאת!.. הצעות.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
איך אתה כיתה י' ואתה עושה היסטוריה ב'?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לגשת לבגרות בהיסטוריה פעם בשנה (אולי אפילו פעמיים, כי נראה לי יש גם מועד חורף) כל שנה.
רק קח בחשבון שעד שאתה לא גומר בית ספר המגן שלך ישאר וחוץ מזה זה לא כזה מומלץ כי עד שנה הבאה תשכח את הכל ..... וזה לא בעייה ללמוד את כל החומר ב-3 ימים (אם אתה באמת לומד) ברמה שתספיק לציון של 70 (מתוך 100). |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך אתה בכיתה י' וכבר עושה הסטוריה ב? =\ בכל מקרה,
הסטוריה תוכל לעשות גם השנה, גם מועד חורף וגם השנה הבאה, וחוזר חלילה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אמרו לנו שזה היתחבר לא יודע.. על הספר רשום היסטוריה ב'.
-- הבעיה זה התאריכים אנחנו לומדים בערך 6 נושאים כל נושא 10 דפיים בספר זה קשה להיזכור תאריכים ושמות.. במיוחד שהשם של הנשיא זה הינדרבורג.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתר לא צריך לזכור את כל התאריכים והשמות, אולי רק את החשובים, אם הבוחן יראה שאתה יודע את החומר הוא לא יוריד על תאריכים.
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה לא קשור בכל אופן זה דיי קשה..
אני קורא את החומר ואני זוכר אותו לכמה דקות ואז מתחיל לשכוח שוב פרטים קטנים כמו שמות וחודש או שנה.. זה מאוד קשה ללמוד חומר של שנה שלמה בכמה ימים למרות שאני יודע אותו כי היית בכיתה זה חדר לתת מודע שלי הבעיה שאני עדיין לא מוצא איפה זה יושב עכשוי.. אם למישהו יש איזה קישור להביא לי לסיכומים אשמח לקבל למשל ראיתי שאחד המשתמשים רשם שהוא סיכם את כל החומר הזה ב-2 דפים אם יש למישהו משהו כזה או טיפה יותר אשמח לקבל כל עזרה תתקבל בברכה.. נ.ב בתיכון שלנו אין מגן!!! ביהס מכובד ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי ספר של מיקוד שם זה יותר עמודים אבל לא נורא לומדים, מלא דברים גם פשוט ידועים מהלוגיקה ומידע כללי...... ואתה לא צריך לזכור תאריכים בדיוק, רק בערך מתי זה קרה בציר הזמן. חוץ מזה אם אתה שוכח תמיד יש בחירה.... יש מלא שאלות בבגרות שאתה פשוט יכול לוותר אליהם. אז עצה שלי (שגם אני צריך לציית לה). עזוב אותך מלגלוש בפורומים יומיים לפני בגרות בהיסטוריה. סגור אתה מחשב קח ספר ותחרוש.... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
ok..
דרך אגב הספר שלי כולל מיקוד והוא בסך הכול 90 עמודים. אני סתם נתתי מספר.. תודה על העצה מקווה שהפעם זה יכנס לראש וישאר שם. שבת שלום ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי קהילה
|
גם 90 עמודים זה לא הרבה האמת,
בכל מקרה - תקרא נושא נגיד ברציפות, כל פעם בכל דף תגיד את מה שאתה חוזר עד שאתה זוכר הכל אחרי שאתה זוכר וסיימת את כל הנושא, תענה על השאלות של אותו נושא כנ"ל לגבי הנושאים האחרים אחרי שעברת על הכל, תחזור שוב על כל החומר ותקרא אותו, ותענה על עוד שאלות בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|