|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב|הוסטינג חמישי שלי.מקווה שיש שיפור ניכר!
שלום לכולם,
לאחר שהצגתי את 4 עיצובי ההוסטינג שלי ואמרתם שהם לא טובים, אני מציג את החמישי ומקווה שהוא טוב. שוב, אני מצפה לתגובות בונות כדי לדעת במה להשתפר. העיצוב: http://www.israup.net/images/16f625a...e6cd7b6fdd.jpg |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אין לך מה לצפות על העיצוב החמישי שיהיה מוצלח וטוב, כולנו היינו ככה.
בעיצובים הראשונים הכל תמיד חובבני יותר, פחות אפקטים פחות עיצוב , אין מה לעשות , לומדים. עכשיו, אתה מעצב עיצובים כמו מכונה, תעצור! תבנה עיצוב, לאט לאט קח את הזמן "תנשום" , ותבנה את העיצוב חלק חלק גם אם הוא יקח לך במשך 4 - 5 ימים, בסופו של דבר תיהיה לך תוצאה שונה , בעיצוב כל פיקסל משנה. בנוגע לעיצוב הזה, הוא עוד חובבני אפרורי ( אין צבעים) ויש לך עוד עבודה, המבנה סביר, המיקום של הדברים לא משהו . בהצלחה לך .
# 3 |
חבר בקהילה
|
סבבה תודה...
אני לא יודע איזה צבעים לשים... כל העיצובים שאני רואה הם בצבע לבן ואפור. באיזור הזה של הצבעים. איזה צבעים צריך באתר הוסטינג? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
ככה אני לא מעצב ומה שאני יגיד לך זה לא בשפה המקצועית אבל אני מקווה שתשפר את זה
ככה .. האתר כולו בנוי במרובעים כאלה בלוקים זה לא נותן תחושה של מקצועייות וחדשנות כמו שעיצוב הוסטינג אמור לתת הבלוק שיש שם את ה ASP AQL וכל זה ניראה ממש תקוע באמצע העיצוב יש עוד על מה לעבודת אבל אין ספק שאתה משתפר מעיצוב לעיצוב ... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אם אתה רוצה להשתפר תתחיל לעשות עיצובים אחרים ולא רק הוסטינג!
אתה מפתח מעיצוב לעיצוב אבל כל העיצובים שעשית את כה הם הוסטינג וכולם ניראים אותו דבר .. אותו לוגו אותו מבנה אותו אלמנטים מקווה ליראות עוד עיצוב שלך וליראות אם השתפרת :] יום טוב ושבוע שקט.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אותו הדבר כמו השאר.
לפחות תשנה צבעים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
תעשה מה שאמרתי לך לעשות באשכול הקודם שלך.. ככה איך שאתה ממשיך ולא מקשיב יקח לך הרבה מאוד זמן עד שתהפוך למעצב .. ככה אני לא הייתי קורא לך מעצב..אפשר לעשות את מה שעשית גם בWORD ...
***אתה עושה צחוק? אתה רוצה להכין עיצובים רק בשביל למכור? משעמם לך? ככה אף אחד לא יקנה ממך.. תתחיל להשתפר.. אנשים אחרים בעיצוב חמישי עשו דברים הרבה הרבה יותר טובים. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
העיצוב נחמד אבל שוב הוא לא נראה מקצועי וגם מועתק ב-90% מהעיצוב הקודם רק עם מספר תוספות. תעשה סגנון חדש, לא תמיד את אותו סגנון. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
נחמד..
שפר לוגו, תוריד את המסגרת לכל בלוק, תשלב רקע ותוסיף צבע. אני מציע להיכנס לכמה אתרי הוסט ולראות קצת איך העיצובים מורכבים ובנויים.. בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
כמו שדניאל אמר, אתה מעצב עיצובים כמו מכונה חח P:
תנסה להתמקד בעיצוב אחד, כמה ימים כדי לנסות לעשות אותו הטוב ביותר שביכולתך .. וממ , שיפור קטן יש, אבל עדיין לא משמעותי, שים לב שיש מקום ריק שצריך למלא, אפרורי מידי , ממ.. בהצלחה !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|