![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
css | ממ בעיה , הגבלת רוחב?
ממ אני יודע שפתחתי נושא פעם, ממ אבל לא יצא לי להכנס, בגלל הבגרות במתמטיקה :|
בכ"א תומר אמר לי לפתוח חדש.. אז עומר מצטער שלא יצא לי לענות לך , ותודה רבה על פעם שעברה :} ממ אז ככה, יש לי תיבה שאני רוצה להגביל אותה ברוחב - שלא תיהיה יותר רחבה ממה שמקצים לה. עכשיו כשאני כותב בפנים זה דווקא סבבה.. " מלה מלה מלה.." עובד.. אבל אם כורתבים משהו בלי רווח, זה משנה את הרוחב של הטבלה..[ באינטרנט אקספלורר.. ] [בפיירפוקס - הטקסט כאילו יוצא מהטבלה, עולה על המסגרת..] HTML קוד:
<html dir="rtl"> <head> <style> #box {border: 1px solid #000000;width: 20%;height: 40%; } </style> </head> <body> <div id="box"> בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלהה </div> <br /> <div id="box"> בלה בלה בלה בלה בלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה </div> </body> </html> תודה..
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ממ , לא פתרון טוב,
אני לא רוצה להשתמש בגלגלת אלא ממש שהטקסט ירד שורה.. :S
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לרוב אנשים לא רוצים שזה יחתוך להם מילים באמ
צע. [תשתמש בphp (או אולי JS) בשביל לחשב אם זה גדול מדי ואז תחתוך] |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ממ אוקיי תודה =]
ממ יש לי עוד שאלה, על FF ... עשיתי wrapper .. HTML קוד:
BODY { text-align: center; margin: 0px; padding: 0px; font-family:arial; font-size:12px; background-image:url(/10.jpg); } #wrapper { text-align: right; width: 90%; height: 100%; padding-left: 15px; padding-right: 15px; padding-top: 5px; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; } ב EE , זה עובד טוב ו ב FF . הכל בצד ימין.. איך אפשר לסדר זאת :| ?
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
WORDWRAP with 4th argument ON
http://il.php.net/wordwrap עריכה: text-align: right; ההגדרה הכי פנימית תיקח :/ |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
זהו שאני רוצה שהטקסט יהיה בצד ימין - כי אם אני לא יכתוב לוtext-align: right;
אז לא רק הטבלה תיהיה באמצע גם הקטקס. ואני רוצה טבלה באמצע וטקסט בימין :\ אז מה ניתן לעשות אם זה ב FF ? תודה (:
# 8 |
הוסטסניון
|
תוסיף בwraper
קוד:
margin:0 auto;
# 9 |
הוסטסניון
|
תודה אחי עובד (:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|