|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב|אחסון שביעי שלי, תגובות בונות בבקשה!
שלום לכולם,
עיצבתי את העיצוב השביעי שלי, ואני רוצה חוות דעת בונה! אל תתייחסו כ"כ לבאנר וללוגו אני אעשה חדש... העיצוב: http://www.siz.co.il/up.php?file=jl4wzzqzzyme.jpg תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
שוב, אני לא רואה שום שינוי מסוים מהעיצוב הקודם..
שאתה מעצב אל תעשה עיצוב בשעתיים תעשה אם קצת מחשבה אולי תשנה נושא מהוסטינג לנושא של משהו אחר , כמו פורטליו , פורום, אתר מכירות וכ'ו .. לא ישמת את מה שאמרו לך פה ,אתה פשוט לא השקעת בעיצוב (למרות שאתה כן,אבל ככה זה נראה) כאילו עשית רק בשביל להראות.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
את הצורה של העיצוב בכלל לא אהבתי,יותר מידיי צבעים. לא שאני אומר שלא צריך להיות צבעים בעיצוב פשוט לא משך אותי. וכמו שאמרו פה מעליי,תשקיע בעיצוב מחשב וזמן אם תשקיע תראה שיש תוצאות
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני דווקא חושב שזה הרבה יותר טוב מהקודם שהצגת פה,
אבל זה עדיין לא זה, תשקיע בעיצוב קצת חשיבה, לדוגמא: המטרה של אתר אחסון הוא למכור חבילות אחסון,אם ככה חבילות האחסון צריכים להיות כמה שיותר בולטות בעיצוב. בנוסף, צריך להיות מין היגיון בעיצוב,אתה לא יכול לעשות את החבילות בסדר כזה: חבילה קטנה,חבילה גדולה,וחבילה בינונית - זה פשוט מבלבל ולא נוח עבור המשתמש. אלה היו רק כמה דוגמאות,בקיצור לפני שאתה מתחיל לעצב תחשוב בהיגיון איפה צריך להיות כל דבר ובאיזה מקום הוא יהיה הכי נוח. כמובן שאתה צריך להשתפר גם בעיצוב עצמו (אפקטים וכו'),אבל את זה תקבל עם הניסיון.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 02-08-08 at 18:12.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני ינסה לתת לך טיפ בתור התחלה תתאמן על העתקת עיצובים תבחר עיצוב שקיים ותנסה לעתיק אותו ועיצוב צריך להיות מלא ולא רקע לבן עם ריבועים תנסה למלא בצבע תראה עיצובים באינטרנט ותנסה ליצור משהו דומה בהצלחה
# 6 |
חבר בקהילה
|
סבבה הבנתי... אני אעתיק עיצובים לצורך אימון וככה אני אשתפר.
תודה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|