|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
[PHP] יצירת קובץ גיבוי GZ למסד נתונים שלם
שלום חברים,
כפי שציינתי בהודעותיי הקודמות בפורום, אני עובד על פרוייקט גדול עכשיו. אני מנסה ליצור קובץ גיבוי ע"י סקריפט PHP ואני לא מצליח. אני משתמש בקוד הזה: קוד:
include 'config.php'; include 'dblib.php'; $backupFile = $CNF['sql_database'] . date("Y-m-d-H-i-s") . '.gz'; $command = "mysqldump --opt -h $CNF['sql_host'] -u $CNF['sql_user'] -p $CNF['sql_pass'] $CNF['sql_database'] | gzip > $backupFile"; system($command); הוא מחזיר לי את השם של הקובץ אבל הקובץ לא באמת נוצר. ולכן אני שואל: האם צריך לתת הרשאות מיוחדות מלבד 777? (בדקתי ולא שינה כלום) האם יש דרך אחרת? מלבד לכתוב כל טבלה ל outfile? ועוד שאלה, כיצד אני יכול לעשות כמו במערכות מוכנות כדוגמאת IPB שכאשר אני אלחץ על הגיבוי, הוא יתחיל לגבות ומיד בסיום הפעולה תהיה לי האפשרות להוריד את הקובץ? תודה רבה לכל העוזרים, ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
קוד:
<?php include 'config.php'; include 'dblib.php'; $backupFile = $CNF['sql_database'] . date("Y-m-d-H-i-s") . '.gz'; $command = "mysqldump --opt -h ".$CNF['sql_host']." -u ".$CNF['sql_user']." -p ".$CNF['sql_pass'].$CNF['sql_database']." | gzip > $backupFile"; system("$command"); echo $backupFile ; ?> מה ניתן לעשות? |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
משהו בתוך הvar command שגויי...
אני כבר ינסה לתת לך תשובה. אתה לא יכול לדעתי ליצור ישר קובץ gz ... אתה תיהיה צריך קודם כול ליצור את הקובץ sql ואז לתת לו את הפקודת tar ... נסה להעזר במדריך הזה : http://mathiasbynens.be/archive/2005/07/mysql-backup Last edited by snirk; 16-08-08 at 11:18.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אז אני בעצם צריך לעשות ככה:
קוד:
$creatBackup = "mysqldump -u ".$user." --password=".$password." ".$dbName." > ".$sqlFile; $createZip = "tar cvzf $attachment $sqlFile"; |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
פצל את העניין לשתי חתיכות
שליפת כל המידע ויצירת קובץ שאילתות אחרכך TAR לפלט זה בדיוק כמו פתיחת FIREFOX ולקחית SCREENSHOT ![]()
# 7 |
Whatever
|
ה Command שלך צריך להיות,
קוד:
mysqldump -h HOST -u USER -pPASSWORD >> FILE.sql && gzip FILE.sql מה שעשית בהתחלה פשוט דורס את הקובץ לפי דעתי, ולכן הוא ריק.
# 8 |
אחראי פורום
|
בכל מקרה - אם לא תצליח, היה לי פעם איזה סקריפט לגיבוי ב-PHP אם תרצה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|