![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כפל מספרים גדולים
שלום חברה, הרצתי את הפקודה לבדיקה:
$n=91111111111111111111111111111111111111111111111 9; echo $n * 93569358693869; והפלט: 8.52520823655E+61, זה מה שהוא עושה אם מספרים גדולים, לא הבנתי מה הוא עושה מאיפה הE? הוא ממיר את זה לאקסאדצימלי? איך אפשר לסדר את זה? תודה זה ממש דחוף :] |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז ככה, הE מסמל עוד כמה אפסים יש למספר זאת אומרת: XE+Y (כשX הוא המספר בצד שמאל וY הוא המספר של הE) שווה ל10 בחזקת Y כפול X.
לדוגמא: 7.84623E+14 זה בעצם: 7.84623 * 10^14 שהם 10000000000000 שזה אומר: 784623000000000=7.84623E+14 מקווה שהבנת משהו P: |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
גודל הinteger בPHP הוא מוגבל,אפשר להשתמש בMYSQL במקום.
ככה למשל: SELECT 1+1
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
E מסמל עשר בחזקת זאת E+14 = כפול עשר בחזקת 14, מה שאמרת נכון אבל לא מדויק. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה. ועוד שאלה פקודות cmd -> `cmd name` בPHP , עשיתי תוכנית שמשנה את השעון שבמחשב שלי. אני רואה שאני נכנס לקובץ PHP זה מתבצע הפעולה בלי לשאול אותי אם יש הרשאה להשתמש בCMD של המחשב שלי ואילו במחשב השני הפקודה לא מתבצע בכלל רק מראה דף לבן ושום קוד לא נטען לפי קוד מקור, השאלה שלי איך לגרום למחשב השני לתת גישה לבצע קוד זה? ממש תודה!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תמיד אפשר לקמבן..
תעשה משהו כזה: PHP קוד:
# 7 | |||
חבר וותיק
|
חבל שאנשים לא אוהבים לבדוק במדריך הרישמי אף פעם
![]() ציטוט:
ציטוט:
עוד משהו שרציתי לומר בקשר למה שבניה אמר ציטוט:
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/...ric-types.html לדעתי אם אתה באמת צריך להשתמש במספרים כל כך גדולים תכתוב patch בc לליבה (core) של PHP ותקצה תחום רחב יותר מdouble-word לinteger (מה שכמו שאמרתי אפשר לעשות דרך הphp.ini) אבל זה כמובן יוריד את היעילות שכן אין צורך לתאי זיכרון גדולים כל כך לרוב המספרים ולכן לדעתי ליצור סוג נוסף של משתנה מספרי הוא הפתרון האידאלי לבעיה שלך מקווה שעזרתי, כפיר |
|||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
באמת תודה על התמיכה, אפשרי היה גם בdefine
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבל שאנשים מעדיפים לעקוץ ואחר כך לעזור.
מה אם אנשים שכחו שזה קיים, בדקו במדריך הרשמי,ופיספסו את הקטע הזה?וגוגל לא הציג תוצאות רלוונטיות? ואף אחד לא אמר שאין בMYSQL הגבלה.
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אף אחד לא האשים אותך וגם לא באתי לתקוף אף אחד... פשוט כשאתה מתעסק עם דברים מובנים בשפה מסויימת טבעי שתלך לAPI של השפה (במידה וקיים כזה) ותבדוק.. זה כל מה שאמרתי ואני מצטער אם מישהו נפגע מהדברים שלי... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|