![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שני מסכים מחשב אחד
שלום לכולם,
אחרי שהזמנתי באינטרנט היום הגיע לי המסך החדש. לא, זה לא שהמסך שלי היה ישן או לא טוב פשוט נשבר לי, נשבר לי לעבוד עם אלף חלונות על מסך 19 אינץ! |קורץ| המסך החדש : PROVIEW 22 אינץ, מהירות תגובה של 2MS וניגודיות של 1:3000. (המסך ה"ישן" הו של LG 19 אינת אותו מהירות תגובה ואותו נייגודיות). חיברתי הכל והיינה תמונות: ![]() המסכים על שולחן העבודה ![]() מהצד... ![]() בשימוש (תחשבו שיש פה סמיילי עם חיוך, אי אפשר יותר מ 6 תמונות אז צימצתי) חייב להגיד לכם לקח לי שעתיים לכוון הכל, את הכל ההגדרות אבל זה פשוט חלום ![]() אחד הדברים היותר טובים שאפשר לבצע, לא יודע איך עבדתי בלי זה הייתי חייב להשוויץ ![]() שיהיה יום טוב, עידו |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עשיתי את זה גם לאבא שלי, כי הוא סוחר מט"ח, גרפים במסך אחד והשאר במסך השני, בזמן הקרוב הוא ירצה גם 3-4 מסכים.
לא סיפור מסובך, 5 דקות וזה מוכן, אני לא יכול לעבוד ככה זה ממש לא נוח למתכנת ולקיצורים מהירים ולשימוש בכלל במחשב. אגב, טיפ קטן יש לי אלייך, שאתה רוצה לצלם מסך, הוא יצלם לך את שניהם יחד ככה שזה לא ייצא טוב, תשתמש בAlt+PrtScr בהתמקדות על החלון. ד"א, תן לינקים לתמונות, זה גולש מחוץ לטבלה.
# 3 |
Permanently Banned
|
נייס,
עכשיו כשתתרגל לא תוכל בלי... אני בעבודה עובד עם 3 מסכים... אבל זה בעבודה... בבית שורדים עם 2, למרות שמרבית מהזמן אני משתמש רק באחד ובשני יש מדיה פלייר שרץ ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולקח לי שעתיים כי לא הסתדרתי בהתחלה הגדרתי את זה כ-הרחבה לשלוחן העבודה) ואז הסתבכתי עם איך לעשות רזולוציות שונות לכל מסך כי זה הגדיר לי את זה כמסך אחד. בסוף שמתי לב שיש הגדרה מיוחדת ל DUALVIEW שזה מה שאני צריך... ואז עד שהדרתי את כל הבהירויות שיהיה זהה וכל זה... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מזל שיש לך מקום להשים את 2 המסכים :/
בכל מקרה - תהנה =] |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא אוהב את השיטה הזאת לא נוח שני מסכים מול העיניים.. אם תשאלו אותי מסך אחד שהוא גם טלויזיה וגם מסך למחשב זה הכי סבבה
(יש כאלה שמציגים את השולחן עבודה למשל ולמעלה את הערוץ )
# 7 |
חבר וותיק
|
קודם כל מזל טוב!! דיברת איתי על זה הרבה זמן ועל התכנונים של זה..
![]() אני ממש מקנא כרגע, למרות שאני עובד עם מסך 20 אינט'ש. (לא כל כך קטן).
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() עכשיו אפשר באחד לראות טלוויזיה במסך מלא ובשני לעבוד |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
איך מחברים 2 מסכים?
והכי כיף כשאתה קונה 2 מסכים אותו דבר.. לא נוח כשאחד הוא מחברה כזאת והשני מחברה אחרת =\
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואתה צודק מאבל את המסך הישן שלי אי אפשר להשיג כמוהו בארץ עוד אחד אז בחרתי מסך שהוא באותו גובה... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|