|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
גניבת תוכן - מה ניתן לעשות?
שלום,
שמתי לב אתמול בערב שאתר כלשהו העתיק\גנב ממני את התוכן של המשחקים (הסבר המשחק) ושל עוד מספר אתרים. (ואף העתיקו\גנבו את שם המשחק שאותו אני המצאתי וגם לקחו את התמונה של המשחק) עכשיו השאלה שלי.. מה ניתן לעשות במצב כזה? אפשר להגיע לבית משפט במצב כזה? ניסיתי לדבר איתם והם מצידם לא אכפת להם ממש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני בטוח שב-100% לא.
מהסיבה הפשוטה שפשוט אין לך זכויות יוצרים על המשחק ועל הטקסט שאפילו אתה כתבת.. כי עפ"י מה שהבנתי אין לך זכויות יוצרים על האתר שלך (כדי שיהיה צריך לרשום את האתר) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אין לך זכויות יוצרים על הטקסט .. אין לך מה לעשות בנידון רק לבקש מבעלי האתרים שישדנו את הנוסח .. זה מאוד מעצבן לדעת שעל משהו שעבדת שעות בא מישהו ועשה העתק הדבק בעשר שניות
# 4 |
חבר וותיק
|
מה זה אין לי זכויות יוצרים על הטקסט? אני יצרתי אותו אז יש לי זכויות עליו.. (או שלא? o.O)
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
רועי דבר איתי
# 6 |
חבר וותיק
|
לא אחי זה לא שאסור להעתיק ממך כתבות ..
זה כמו שמישהו יביא פה כתבה שפורסמה בוואלה זה בדיוק אותו דבר הרי הכתב של וואלה פירסם אותה וכתב אותה ..
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני לא שמעתי על משהו נגד זה זה החיסרון של האינטרנט .. הדבר היחיד שאתה יכול לעשו תזה לנסות לפנות אליהם ולדבר איתם
# 9 |
אחראי קהילה
|
תפנה קודם לבעל האתר, בקש שיורידו, אני חושב שזה יהיה הצעד הכי נכון
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
גוגל יבין שהעתיקו ממך תוכן, ויעניש את האתר. זה העונש הכי גדול שאפשר לתת, אפילו יותר מסתם תביעה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|