|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
איך לרשום אתר על שמי כחוק?
האתר שנבנה בשבילי, נבנה על ידי מישהו שפחות מגיל 18 שלא סיפק חשבונית על בניית האתר, אני פחות מ 18 ונניח אם אני נותן למישהו להיכנס ולהיות מנהל של האתר איתי והוא גונב את המערכת, עיצוב והכל מאלף ועד ת - אין לי דרך להוכיח שהאתר הזה שלי ויהיה לי מה שהיה ל idown.co.il בזמנו.
איך אני יכול לרשום את עליי ככה שבמידה ומשהו קורה אני יכול לתבוע כחוק את השני? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
מצטרף
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לרשום אתר כחוק?
אם זה אתר למטרות רווח, לרשום אותו במשרדי מע"מ. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תזכיר להם מה זה מע"מ וחבל שאין בהוסטס מדריך לקיצורי הדרך כמו "מעמ" או "בעמ" וכן הלאה..
מע"מ פירושו 'מס ערך מוסף' אם תרצה הסבר כללי, כמה עולה ומהן הפעולות שתצטרך לעבור, אני אשמח לנסות לעזור.
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני חושב שכבר עכשיו אתה יכול לתבוע אותו... על שם מי רשום הדומיין? אפשר לדעת מה היה ל idown? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מה שהיה ל iDown אני לא יודע בדיוק בול את הסיפור אבל בכללי מאוד: היה להם מתכנת או מעצב שהם הכניסו לאתר שיעשה להם דברים ולפי מה שהבנתי הוא גנב את כל האתר (עיצוב, מערכת הכל.) ופתח מחדש בכתובת idown.tv - אפילו לא טרח לשנות עיצוב או משהו - בול אותו דבר רק בכתובת עם סיומת TV במקום CO.IL. ולא היה להם מה לעשות נראה לי כי זה לא רשום על שמם או משהו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
כל עוד זה אתר חוקי במדינת ישראל (כלומר שלא עוסק בווארז וכו').
יש כל מיני דרכים להבטיח את זכויות היוצרים. דרך פשוטה, צרוב את כל הקבצים + תמונות של עיצוב האתר (סקרין-שוטס) וכל דבר שמוכיח כי אתה בעל האתר, כולל חשבונית על הדומיין או דברים כאלה, דאג שתאריך הצריבה יופיע על התקליטור (חותמת דיגיטלית תופיע אבל תדאג שהתאריך במחשב שלך מכוון). ארוז שלושה העתקים בשלוש מעטפות שונות עם השם שלך בפנים ושלח אותן בדואר רשום אליך הביתה/לתא דואר. תדאג שהפקיד ששולח את הדואר ונותן לך את הספח של השליחה עם הקוד ממלא את הפרטים של יום השליחה. ברגע שתקבל את המעטפות, שמור אותן בצמוד לספחי השליחה בכספת כלשהי כשהן סגורות ואטומות. במידה ויגנבו את האתר או התוכן ותחליט ללכת איתם לבית משפט, תהיה לך הוכחה כי אתה בעל התוכן על האתר הזה נכון לתאריך השליחה. כשהם יתבקשו לספק מידע שהוכיח שהם קדמו לאתר שלך, הם לא יוכלו. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Whatever