![]() |
# 1 |
חסום
|
[Extreme-Serv.co.il] דרושים !
שלום לכם ,
לאחרונה עלו בראשי מחשבות רבות על התפתחות במגון תחומים . לשם כך , אני זקוק לכם , אותם אנשים עם רצון לפתוח עסק מצליח - בתמיכה של אקסטרים-סרב . מי אנחנו ? אקסטרים-סרב הוקמה בשנת 2004 ומספקת שירותי אירוח אתרים ושירותים נלווים נוספים בתשלום , כל זאת באמינות ויציבות חסרת פשרות . אקסטרים-סרב מאמינה בשירות אישי לכל לקוח , מאמינה במתן שירות יציב ואיכותי ומאמינה ביצירת מערכת יחסים הוגנת עם הלקוח שתוביל בהמשך לשיתופי פעולה שונים . מה אנחנו מחפשים ? אנחנו מחפשים אנשים רציניים , לא נערים , שיוכלו להקים עסק נפרד תחת אקסטרים-סרב , שתספק להם את כל השירותים הדרושים לצורך יצירת העסק שלהם , שיהווה חברת-בת של אקסטרים-סרב . העסק עצמו ינוהל לחלוטין על ידי אותו אדם שייבחר להקימו ולא תהיה כל התערבות מצידה של אקסטרים-סרב בתחום הניהולי . אקסטרים-סרב תיחשב כמשקיעה בלבד , אך כמשקיעה - תרצה לראות תוצאות בהתאם . כמו כן , על אותם אנשים להיות בעלי ניסיון בתחום האינטרנט בכלל או אירוח האתרים בפרט , לתקופה שלא תרד משנה אחת . כמו כן , אקסטרים-סרב מחפשת נציגי מכירות מנוסים לעסק שלה , אשר יכולים לתרום להתרחבות שלה ולהנות מכך , בדמות תשלום כספי כמובן . על נציגי המכירות להיות בעלי ניסיון כלשהוא בתחום , אני אישית מגביל את זמן הניסיון לתקופה של כחצי שנה , על מנת לאפשר ליותר אנשים ליצור עימנו קשר . כפי שכבר הוזכר , הדרישות הוצגו - עליכם רק להגיש מועמדות ולשכנע אותנו , למה עלינו לבחור בכם . על הגיל - אנחנו פחות שמים דגש , אבל לא יתקבלו נציגים מתחת לגיל 17 או אנשים רציניים לעניין העסק שהוזכר לעיל מתחת לגיל 18 . במקרים מסויימים , נשקול קבלת בני 17 , כך שאם אתם רוצים לנסות - נשמח שתשלחו דואר אלקטרוני עם פרטיכם . דואר אלקטרוני לפניות : הנהלה : admin@extreme-serv.co.il עליכם לשלוח קורות חיים כלשהם \ כל דבר שיספר אודותיכם עם אמצעי יצירת קשר . **רק פניות מתאימות ייענו** ***פניה תתבצע באמצעות הדוא"ל בלבד , תודה !*** |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתם מחפשים מתכנתים?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
במידה ואני פותח חברת בת תחתיכם...
האם אני משלם? לפי מה שהבנתי לה כי אתם משקיעים בי..אבל לא ציינת מה אתם מקבלים בתמורה../ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אתם מקבלים אחוזים מהעיסקאות?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
כל המעוניין במידע נוסף - יפנה אלינו באמצעות המייל וישאיר אמצעי ליצירת קשר .
לא באמת ציפיתם שאני אפרט את הכול על דפי הפורום , נכון ? נתתי לכם את הרעיון הבסיסי - חברת בת . מן הסתם , מי שמחזיק את השירותים של חברת הבת מרוויח מכל העניין וכמובן מי שמנהל אותה . בכל אופן לפרטים נוספים - כתוב לכם איך יש ליצור עימנו קשר , אז עשו זאת . תודה ויום טוב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|