|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה עסק מוכן לפעילות! 50000 ש"ח!
שלום חברים,
מאחר ומצאתי את עצמי ללא זמן פנוי לחלוטין אני מחליט למכור את הרעיון שאמנם כבר קיים בשוק אבל לא מיושם לחלוטין. האתר שבניתי offer4u.co.il מוצע למכירה, עומד אחריו קונספט מאוד מיוחד! העסק עצמו לא רשום כעסק ולא מכניס כסף נכון לעכשיו מכיוון ולא היה לי את הזמן להתעסק בזה, נדרש שיווק ופרסום אנטנסיבי ונכון ואני אתן את כל הכלים להרוויח מהעסק הזה! קשרים פעילים שקיימים אצלי היום בחו"ל אני אעביר אליכם על מנת להפיק מאות אחוזי רווח. המכירה הינה 50000 שקל להכל מוכן וזה אומר - דומיין האתר - אירוח האתר לשנה מראש - העיצוב, קידוד, ממשק ניהול וממשק רישום - הסבר על אופי פעילות האתר ואיך בדיוק להפעיל אותו - הקשרים בחו"ל על מנת לספק לכם את השירות האיכותי והזול ביותר בעולם! - אפשרות הרחבת הפעילות באמצעות הקשרים האלה וכניסה לתחום נוסף שאפשר להרוויח ממנו הרבה מאוד כסף כפעילות נוספת. לרציניים בלבד! אני מבקש, מי שרוצה לצחוק שיהנה אני שמח שגרמתי לכם לחייך! מי שרוצה לדעת פרטים סתם בשביל לשאול אני מבקש להמנע אין לי בכל מקרה הרבה זמן פנוי.. אני מאיזור הקריות\חיפה. לרציניים שבחבורה, נקבע פגישה בשמחה בבית קפה נשב נדבר אסביר כל מה שצריך לדעת. הקפה עלי. ![]() 054-3131310 אפשר לכתוב כאן תגובות לא בפרטי! עדיפות בטלפון למי שרוצה תגובה מהירה בהתאם
![]() |
# 6 |
Winner
|
הוא כתב פעמיים 50000 שקל, זה לא טעות.
בכל מקרה גם אם האתר באמת שווה את הסכום הזה אין מצב שתקבל אותו ממישהו מהוסטס...
# 8 |
עסק רשום [?]
|
לא ציפיתי מילדים לקבל תגובות הגיוניות זה בסדר.. וזו הסיבה שאמרתי כל הפרטים בפגישה בבית קפה ולא כאן או בטלפון.
המחיר שרשמתי הוא נכון והדרישה היא 50000 שקל. נכון שאת הכל אתם יכולים לבנות לבד בכמה אלפים בודדים השאלה אם תוכלו להכניס ממנו כסף ![]()
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אני לא אטרח להפגש כשאין לי מינימום של פרטים ביד. (מה גם שאין לי רצון או 50K פנויים כך ש..הנושא לא רלוונטי עבורי) |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לאתר יש המון פוטנציאל, אולי כדאי שתעשו חישוב מתמטי פשוט לפני שאתם מדברים.
הבעיה, שעם פוטנציאל לא קונים לחם, וחבל. האתר דורש השקעה עצומה של זמן וצוות, ואם אין את אלו, אין טעם אפילו לנסות לפתוח אותו לדעתי. בעיקר ניהול של מערך מכירות לאותם לקוחות משלמים של האתר (המפרסמים). אם לאתר יש מערכת לניהול מפרסמים (כלומר קנייה אונליין של פרסומות נוספות וסטטיסטיקות כאלו ואחרות למפרסם) ואם אתה מוכן לרדת במחיר לסביבות 7000 ש"ח, אתה מוזמן ליצור איתי קשר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|