|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חשד: אם הטביעה למוות את בנה בן ה-4
חשד: אם הטביעה למוות את בנה בן ה-4
יום שלישי, 2 בספטמבר 2008, 22:51 מאת: נתיב נחמני, מערכת וואלה! חדשות הילד נמצא מת ברחוב חזקיהו בתל אביב. המשטרה עצרה את האם בת ה-31, בחשד כי הטביעה את בנה בגיגית. היא הודתה במיוחס לה ואמרה: "אני מצטערת. מגיע לי עונש" חשד למקרה רצח נוסף של ילד בידי אמו: ילד בן ארבע נמצא אמש(שלישי) ללא רוח חיים בדירה ברחוב המלך חזקיהו בשכונת שפירא בתל אביב. המשטרה עצרה את האם, בת 31, בחשד שגרמה למותו של בנה, והיא נלקחה להמשך חקירתה. ככל הנראה, הילד מת כתוצאה מחנק, והשוטרים בודקים את החשד כי הילד הוטבע בתוך גיגית. ניצב משנה משה אדרי, מפקד מרחב יפתח, סיפר כי בחקירתה הודתה האם במיוחס לה ואמרה: "אני מצטערת על מה שעשיתי. מגיע לי עונש". אביה של החשודה, המתגורר סמוך לדירתה, עוכב לחקירה. אמה, שחשה ברע, קיבלה טיפול רפואי במקום. סמוך לשעה 22:20 התקבלה במוקד המשטרה שיחה מהאם, שלחשה למוקדנית: "הרגתי את הבן שלי". עם זאת, היא לא מסרה פרטים מזהים. המוקדנית ניסתה לדובב אותה, אך האם ניתקה את הטלפון. המשטרה איתרה את מספר הטלפון של האם, שעלתה ארצה מחבר העמים ב-1997, ובעזרתו אותרו פרטיה המזהים. השוטרים מיהרו לדירתה, ועם כניסתם אמרה האם: "הרגתי אותו, הרגתי אותו". השוטרים מצאו את הילד שכוב עירום על מיטתו. מיכל יסעור, פרמדיקית שהגיעה למקום, סיפרה לוואלה! חדשות: "קיבלנו קריאה על ילד מחוסר הכרה, כאשר הגענו ראינו ילד כבן ארבע שמת מזה כמה שעות, הרופא שהגיע למקום קבע את מותו". בזמן שהגיעו צוות המשטרה ומד"א לבית היו במקום סבו, סבתו ואמו של הילד. שכנים שהגיעו למקום סיפרו לוואלה! חדשות כי "לא היו סימנים מיוחדים שיכלו להעיד על אירוע שכזה. הילד שיחק הרבה בחצר ונראה שמח ביותר". השכנים סיפרו כי לא נשמעו צעקות או ריבים קולניים מהבית ועל פני השטח, לא היו סימנים של בעיות של אלימות במשפחה". לכתבה המלאה: http://news.walla.co.il/?w=//1340434 חברים יקרים, גל של הטבעות והריגת ילדים !? מה נהיה מהמדינה שלנו?
|
|