![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צריך דעה על Power Mac G4
אז אני צריך לדעת עליו פרטים כמה שיותר
![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
היה אחד המחשבים היותר מוצלחים בזמנו. +- ברמה של מעבד PIII איכותי מבחינת כוח עיבוד. הדגמים עם שני המעבדים היו תחנות עבודה מטורפות בזמנו ועדיין יכולים לסחוב את התכנות החדשות. ביחס למערכות של היום, מדובר במקבילה ל-Mac Pro. בזמנו גם היתה מערכת Cube - גרסה מוקטנת וטיפה "מרוסנת" של ה-Power Mac G4. לפי דעתי אחת המערכות הכי מוצלחות שיצאו אי פעם.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מה המפרט? מה המחיר? זה הכל יחס בין המפרט למחיר.. ידוע שאוהבים לדפוק אחלה תווית מחיר למחשבים של אפל למרות שהם ישנים
אם זה ממש במחיר מציאה אז לך על זה - אם זה לא אני לא מוצא סיבה... הG4 היא בהחלט הסדרה הכי מוצלחת של אפל מאז ומתמיד והיא אחת האמינות שאני מכיר הסיכון בקניה של מחשב ישן זה שאין אחריות וזה דיי מבאס שאחרי חודשיים יילך המחשב לעולמו בגלל מעבד מושבת או משהו בסגנון... חוץ מזה יש הרבה תוכנות היום למקינטוש שיוצאות רק למעבדי אינטל והמערכת ההפעלה הבאה של אפל (10.6 Snow Leopard) לא תתמוך במעבדי PPC (גם התמיכה של לאופרד בPPC לא כזאתי משהו אז...) אגב איזה דגם זה? MDD (דלת כוננים בצורת מראה - זה הסדרה האחרונה והכי חדשה של הG4 לפני הפסקת הייצור)\קוויקסילבר (דגם קצת יותר ישן)\גרפיט (נראה כמו הG3 רק בצבע אפור - זה בין הדגמים הראשונים של הG4 ובהתאם לכך גם המפרט שלו דיי מעפן ביחס לMDD ולקוויקסילבר) בקיצור - הכל שיקול של אם אתה באמת צריך את זה. מצאתי את עצמי קונה MSI Wind ועכשיו אני דיי תוהה למה לעזאזל קניתי אותו.. בכל זאת אחלה מחשב לנסיעות ולנשיאה תתחדש אם אתה בכל זאת הולך על זה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
הדלקת אותי, אני הולך לחפש איזה Cubeון חמוד לחדר.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|