הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-11-08, 18:03   # 1
megashape
חבר מתקדם

מיני פרופיל

megashape לא מחובר  

צריך דעה על Power Mac G4

אז אני צריך לדעת עליו פרטים כמה שיותר
  Reply With Quote
ישן 16-11-08, 18:39   # 2
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

היה אחד המחשבים היותר מוצלחים בזמנו. +- ברמה של מעבד PIII איכותי מבחינת כוח עיבוד. הדגמים עם שני המעבדים היו תחנות עבודה מטורפות בזמנו ועדיין יכולים לסחוב את התכנות החדשות. ביחס למערכות של היום, מדובר במקבילה ל-Mac Pro. בזמנו גם היתה מערכת Cube - גרסה מוקטנת וטיפה "מרוסנת" של ה-Power Mac G4. לפי דעתי אחת המערכות הכי מוצלחות שיצאו אי פעם.
  Reply With Quote
ישן 16-11-08, 20:17   # 3
megashape
חבר מתקדם

מיני פרופיל

megashape לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
היה אחד המחשבים היותר מוצלחים בזמנו. +- ברמה של מעבד PIII איכותי מבחינת כוח עיבוד. הדגמים עם שני המעבדים היו תחנות עבודה מטורפות בזמנו ועדיין יכולים לסחוב את התכנות החדשות. ביחס למערכות של היום, מדובר במקבילה ל-Mac Pro. בזמנו גם היתה מערכת Cube - גרסה מוקטנת וטיפה "מרוסנת" של ה-Power Mac G4. לפי דעתי אחת המערכות הכי מוצלחות שיצאו אי פעם.
אז אם אני מקבל אחד כזה במחיר מציאה, ללכת על זה?
  Reply With Quote
ישן 16-11-08, 20:55   # 4
Nadav
חבר וותיק

Nadav's Avatar

מיני פרופיל

Nadav לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי megashape צפה בהודעה
אז אם אני מקבל אחד כזה במחיר מציאה, ללכת על זה?
מה המפרט? מה המחיר? זה הכל יחס בין המפרט למחיר.. ידוע שאוהבים לדפוק אחלה תווית מחיר למחשבים של אפל למרות שהם ישנים
אם זה ממש במחיר מציאה אז לך על זה - אם זה לא אני לא מוצא סיבה...
הG4 היא בהחלט הסדרה הכי מוצלחת של אפל מאז ומתמיד והיא אחת האמינות שאני מכיר
הסיכון בקניה של מחשב ישן זה שאין אחריות וזה דיי מבאס שאחרי חודשיים יילך המחשב לעולמו בגלל מעבד מושבת או משהו בסגנון... חוץ מזה יש הרבה תוכנות היום למקינטוש שיוצאות רק למעבדי אינטל והמערכת ההפעלה הבאה של אפל (10.6 Snow Leopard) לא תתמוך במעבדי PPC (גם התמיכה של לאופרד בPPC לא כזאתי משהו אז...)
אגב איזה דגם זה? MDD (דלת כוננים בצורת מראה - זה הסדרה האחרונה והכי חדשה של הG4 לפני הפסקת הייצור)\קוויקסילבר (דגם קצת יותר ישן)\גרפיט (נראה כמו הG3 רק בצבע אפור - זה בין הדגמים הראשונים של הG4 ובהתאם לכך גם המפרט שלו דיי מעפן ביחס לMDD ולקוויקסילבר)
בקיצור - הכל שיקול של אם אתה באמת צריך את זה. מצאתי את עצמי קונה MSI Wind ועכשיו אני דיי תוהה למה לעזאזל קניתי אותו.. בכל זאת אחלה מחשב לנסיעות ולנשיאה

תתחדש אם אתה בכל זאת הולך על זה
ישן 16-11-08, 22:28   # 5
megashape
חבר מתקדם

מיני פרופיל

megashape לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Nadav צפה בהודעה
מה המפרט? מה המחיר? זה הכל יחס בין המפרט למחיר.. ידוע שאוהבים לדפוק אחלה תווית מחיר למחשבים של אפל למרות שהם ישנים
אם זה ממש במחיר מציאה אז לך על זה - אם זה לא אני לא מוצא סיבה...
הG4 היא בהחלט הסדרה הכי מוצלחת של אפל מאז ומתמיד והיא אחת האמינות שאני מכיר
הסיכון בקניה של מחשב ישן זה שאין אחריות וזה דיי מבאס שאחרי חודשיים יילך המחשב לעולמו בגלל מעבד מושבת או משהו בסגנון... חוץ מזה יש הרבה תוכנות היום למקינטוש שיוצאות רק למעבדי אינטל והמערכת ההפעלה הבאה של אפל (10.6 Snow Leopard) לא תתמוך במעבדי PPC (גם התמיכה של לאופרד בPPC לא כזאתי משהו אז...)
אגב איזה דגם זה? MDD (דלת כוננים בצורת מראה - זה הסדרה האחרונה והכי חדשה של הG4 לפני הפסקת הייצור)\קוויקסילבר (דגם קצת יותר ישן)\גרפיט (נראה כמו הG3 רק בצבע אפור - זה בין הדגמים הראשונים של הG4 ובהתאם לכך גם המפרט שלו דיי מעפן ביחס לMDD ולקוויקסילבר)
בקיצור - הכל שיקול של אם אתה באמת צריך את זה. מצאתי את עצמי קונה MSI Wind ועכשיו אני דיי תוהה למה לעזאזל קניתי אותו.. בכל זאת אחלה מחשב לנסיעות ולנשיאה

תתחדש אם אתה בכל זאת הולך על זה
תודה רבה, הבהרתה לי כמה דברים.
  Reply With Quote
ישן 17-11-08, 19:33   # 6
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

הדלקת אותי, אני הולך לחפש איזה Cubeון חמוד לחדר.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום