|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
[Extreme-Serv.co.il] ארח אתרך בחינם !
שלום לכם ,
אקסטרים-סרב , הינה חברה שהוקמה בשנת 2004 ומספקת שירותי אירוח אתרים ומגון שירותים נוספים ביציבות , מקצועיות ואמינות חסרת פשרות . בהתאם לכך וכמתנה מאיתנו לרגל החגים , החלטנו לצאת במבצע מיוחד : במידה ויש לכם חשבון בחברה כלשהיא , שעליו אתם משלמים - לא עוד ! אקסטרים-סרב נותנת לכם את החשבון בחינם ! אם נמאס לכם לשלם - אנחנו הכתובת . כל בעל חשבון בחברה מתחרה כלשהיא , עם הוכחת תשלום (קבלות,חשבוניות מס וכו') , יוכל לקבל מאיתנו חשבון בחינם ! ומה הם הגדלים שיינתנו ? חבילה אישית (250MB שטח אירוח ו 25GB תעבורה חודשית) חבילה בינונית (400MB שטח אירוח ו 40GB תעבורה חודשית) חבילת ריסיילר ![]() מה הם התנאים לקבלת האירוח ? -האתרים שיתקבלו הינם אתרים סטטיים בלבד , אתרי מידע ופורומים קטנים בעלי מסד שלא עולה על הכמות שמנהל המיזם יחליט במעמד מסירת אירוח האתר בחינם -על האתרים שיתקבלו , להציב באנר של אקסטרים-סרב בעמוד הראשי , במקום בולט , בגודל 468X60 , עם קישור לאתר העסק . -לא יתקבלו אתרים שעוסקים בפורנוגרפיה מכל סוג שהוא , הורדות לא חוקיות , כל נושא אחר שמוגדר "לא חוקי" לפי חוקי מדינת ישראל . -לא יתקבלו אתרים שמנוהלים על ידי ילדים , אני מעדיף לקבל אנשים בוגרים , עם אתרים רציניים ומעל גיל 16 לפחות , אם אתם מתחת לגיל הזה אל תנסו אפילו. -כפי שכבר ציינתי למעלה - לשלוח חשבונית מס\קבלה\כל הוכחה אחר תששילמתם. כמו כן , לא תינתן לכם חבילה גדולה יותר מהחבילה שבה הייתם עד כה , המטרה של המבצע היא פשוט לחסוך לכם את התשלום . שימו לב : רק אתרים שאוחסנו בעבר בחברה מתחרה יתקבלו . אתרים שלא אוחסנו בחברה כלשהיא או אתרים חדשים לחלוטין - לא יתקבלו . -האירוח לא כולל דומיין מכל סוג שהוא . שימו לב ! אקסטרים-סרב ממעטת להוציא מיזמים שכאלו , אך לקראת תקופת החגים החלטנו לצאת מן הכלל ולנסות את המיזם הנ"ל . במידה ויצליח - הוא יורחב והתנאים לקבלת אירוח בחינם ישופרו (אתרים גדולים יותר יוכלו להצטרף) . איך מגישים מועמדות ?! ממלאים את הפרטים הבאים : ----------------------------- שם פרטי : שם משפחה : טלפון בבית : טלפון נייד : כתובת דוא"ל : כתובת MSN מסנג'ר : שם האתר בעברית : שם האתר באנגלית : כתובת האתר : שם החברה בה אתה מאוחסן : גודל המסד (אם קיים) : סוג האתר (פורום\מידע וכו') : מספר הכניסות היומיות לאתר : ----------------------------- את הטופס יש לשלוח לכתובת : Sites@Extreme-Serv.co.il . שימו לב : **אין ליצור עימנו קשר בשו םאמצעי שהוא לא האימייל שכתוב למעלה , במידה ותעשו כך - מועמדותכם תיפסל מיידית** ***תשובה למייל שלכם תתקבל בתוך מספר ימים מרגע קבלתה וכל זה תלוי בעומס הפניות.*** ***מספר החבילות מוגבל ! מהרו ליצור קשר*** תודה , |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הוא יכול להחליט שהוא מאשר רק לאנשים שמאליים את האכסון. אם אין לך שאלה עניינית לשאול, אל תשאל. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
ההתייחסות לאתר פורנוגרפיה הייתה תחת הגדרת "זכויות יוצרים" וכידוע לך , ישנם גופים במדינה שמגנים על גופים מחוץ למדינה\ בתוך המדינה מהפרת אותן זכויות . אדגיש ואומר שבמידה ובאתר אין הפרת זכויות יוצרים - מבחינתי , הוא חופשי להעלות אתר לאוויר . ברגע שהוא מפרסם תמונות שלא שלו ושמוגנות בזכויות יוצרים - אני מעדיף לא להסתבך עם זה ולא להעלות אותו לאוויר כדי למנוע כאבי ראש , מראש . עכשיו הייתי יותר ברור ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
מעבר לכך - תיאלץ לסמוך עלינו . תאמין לי , שאם האתר שלך מצליח ומניב לי כניסות לאתר , אני לא ארצה לסגור אותו . ההתחייבות היא לחודש , אבל קח בחשבון שב 99 אחוזים מהמקרים זה יהיה יותר מזה . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|