|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר | שטח פרסום באתר בעל 1000 כניסות ייחודיות במחיר זול!
אני מוכר שטח פרסום בפורום בעל 1000 כניסות ייחודיות ביום, בחלק העליון של פורום קליק - http://click-f.co.il.
לקבלת הוכחות ומידע נוסף תוכלו ליצור קשר בדרכים המצויינות בסוף ההודעה. * אני יודע שבאשכול זה קיימים מספר תנאים נוקשים / שגורמים לכם לרצות לוותר, אבל כתבתי אותם כדי שלא יהיו מחלוקות / אי הבנות / רמאויות בהמשך. אם העסקה הזו תצליח, נוכל לשתף פעולה עוד הרבה פעמים בעתיד, וכך להוציא את שנינו מורווחים. אתם צריכים להבין שזאת עסקה הוגנת. המחיר שלי הוא זול יחסית, והתנאים שלי הוגנים למדי. ----------------------------------------- דרכי קבלת תשלום: א. פייפאל ב. דואר (כסף מזומן בלבד) ----------------------------------------- קריטריונים ותנאים: א. הבאנר לא יכיל שום תכנים פורנוגרפיים / גסים למיניהם. ב. הבאנר יוצב באתרי רק לאחר קבלת מלוא התשלום. ג. אני לא מפרסם פורומים מתחרים למיניהם! רק פורומים בנושא מסויים (כגון פורום הארי פוטר), אתרים בנושאים מסויימים (כגון מדריכים לפוטושופ) וכולי! ----------------------------------------- באנרים: הבאנר ימוקם בחלק העליון של המערכת, משמאל ללוגו, ויוצג בכל דף באתר - על פי סטטיסטיקות קיימים 211766 דפים באתר. בממוצע, נצפים ביום כ15,000 דפים באתר. המחירים הנ"ל נחשבים כזולים מאוד, וכבר ראיתי אתרים ופורומים בעלי 600+- כניסות ייחודיות ביום, שמכרו ביותר (ואני מדבר על בערך 30 שקל יותר) 460X60 פיקסלים - גודל רגיל - 45 שקלים בחודש. תמונה להמחשת גודל הבאנר: ![]() 250X50 פיקסלים - 25 שקלים בחודש תמונה להמחשת גודל הבאנר: ![]() כמובן אם יש צורך ניתן להרכיב גודל ומחיר מותאמים אישית. ----------------------------------------- דרכי יצירת קשר: אייסיקיו: 345300065 אימייל: sarafcohen2@gmail.com פלאפון: 050-2343859 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|