|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים| מנהלים לאתר ליגות פיפא 09.
שלום שמי גיא אני בן 17 ואני פתחתי אתר מאוד מוצלח של פיפא 09.
האתר היה קיים גם בפיפא 08 (הוא נסגר ביגלל פריצה, עכשו האתר חזר עם אבטחה טובה!). האתר הוא מושקע, רציני עם שחקנים רציניים בלבד ופתוח לכהל רחב מאוד (יש כבר מפרסמים שהתחילו לפרסם). אתם מוזמנים לצפות באתר בכתובת:http://www.lfifa.co.il האתר עוד לא יצא לאור. העלתי אותו ורק חלק מימנו כדי שתראו. דרוש לי מנהל ראשי שמבין HTML (לא משהוא מסובך אפילו פונטפייג' יספיק). דרושים מפקים. דרושים מנהלי ליגות והרבה. דרוש גם מעצב טוב. כרגע האתר לא מרוויח הרבה בעצם כמעט לא מרוויח ביכלל. אך אני מאמין שכבר אחרי חודשיים מפתיחתו הוא יתחיל להרוויח. ככה שבנתים אין תשלום למנהלים אבל בעתיד אפשר לדבר על משהו. וגם זה יהיה רק למשקיעם ולרציניים. תודה רבה גיא.
# 3 |
חבר חדש
|
מדובר ב"פקחים" "מפקחים"
אני ישלם לפי חודש, והסכום תלוי ברווחים! קודם לחסות הוצאות ואז להתחלק עם העובדים לפי התפקיד.! אבל אני לא רוצה שתבואו ביגלל הכסף אני רוצה שתבואו לשם הנאה.
# 6 |
חבר חדש
|
עוד אנשים בבקשה
הצוות הוא כבר 4 אנשים חסרים עוד שלושה אנשים לפחות אז יאללה חברה. ! האתר הוא אתר גדול בעל הרבה מאוד ליגות.
# 7 |
חבר בקהילה
|
אם משרת הפקח היא רק לפקח ולשמור על הסדר ודברים מהסוג הזה......
אני מוכן להיות מפקח...... עומר איסיקיו:200011936 מסנג'ר : omer_system@nana.co.il
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|