![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
קשת רודפים אותי
עכשיו הלכתי לדואר לחתום על דואר רשום שהגיע אלי לפני שבועיים ורק היום יכולתי ללכת ...
בידי הדומיין http://Prv.co.il והוא מופנה אל האתר של תומר http://Wip.co.il עכשיו מישהו פתח אתר שמציג תמצלמות של האח הגדול בלי הפרסומות וקשת מקבלים מלא צופים מאותו אתר http://bigbrothe.Prv.co.il עכשיו התקשר אלי אחד בשם ג'וני זילבר למרות שהוא לא ממש מבין בדומיינים לקח לי שעה להסביר לו שזה לא אתר שלי שזה דומיין שלי והאתר זה מערכת חינם להרשמה לקיצור כתובות אבל הם רוצים בכל זאת שאני אמחק תכתובת מה אתם אומרים ? מותר לי או אסור לי ? זה לא אתר שלי האתר של המצלמות :\ זה משתמשים באינטרנט פתחו אותו בעעע תומר לא עונה לי |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כאילו מה?
פשוט תוריד את המשתמש וזהו פתחתה את האשכול כדי לשאול אם אתה יכול להלחם בהם? 1) לא יצא לך כלום מי זה (לא כסף וזה גם לא אתר שלך ששווה לך להשאיר ולהלחם עליו) 2) הם יקרעו לך את התחת
# 3 |
חבר מתקדם
|
בנאדם העובד בקשת צריך להציג את עצמו -
אם העניין היה רציני היו מדברים עם ההורים שלך ואפילו אם היית מסרב הם היו מוציאם צו כנגד סגירת האתר. כל עוד אין צו, זביר.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
כל עוד זה רק קיצור כתובת אני לא רואה בזה בעייה.
אתה חושב שמישהו יכול לבוא אל TINYURL בבקשה למחוק כתובת? האתר לא יושב אצלך, אתה לא מאחסן אותו, אתה רק מכניס אותו לIFRAME.
# 6 |
חבר מתקדם
|
תכתוב תקנון מהר
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה זה הבולשיט הזה. מה קשורים ההורים שלו? הוא לא קטין. חוץ מזה אין לי מושג האם יכול לקרות לך משהו, לא נראה לי... אבל במקומך לא הייתי לוקח את הסיכון הרי אתה לא מרויח מהאתר..... אלא אם כן גם הסאבדומיין זה אתר שלך, אתה מסתמך על כך שלא ניתן להוכיח זאת... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אוי נו
לכל אלו שאמרו שהם צריכים צו וזה לא רציני וכו' בטח שזה לא רציני זה סה"כ אתר עם קיצור כתובת אני משער שזה אתר שגם נראה ילדותי לפני שהם יתחילו להוציאו צווים מבתי משפט ופניות וכו' מתקשרים לברר ולבקש במידה וזה באמת חשוב להם 2-3 ימים יתקשרו שוב ויגידו שיביאו צו הם לא יכולים להפיל את השרת כי זה לא חוקי רק המשטרה יכולה ואז בית משפט וכו' וכו' אני לא מבין למה שלא פשוט תוריד את זה זה לא מביא לך אישית כלום סתם להכנס לסיפורים מרב שעמום
# 9 |
עסק רשום [?]
|
סתם חרטהההה נשבע לך שאני בימקומך לא ההיתי מוריד...
מותר לעשותץ את זה ואין להם זכות לטבוע מהסיבות הבאות: 1. אתה מפנה לקישור לצפייה וזה לא משהו שזה פיראטי, גם ככה יש את השידור בחינם. 2. זה לא מגיע מהשרת שלהם אלא מהשרת השידור של custhoot או איך שקוראים ללהם כבר לא זוכר, ככה שרק הם יכולים לבוא אליך בטענות ולבקש שיסירו את הדבר הזה 3. בכלל אתה לא מאחסן כלום שם אלא רק הכתבות מפנה בכלל לאתר אחר שיושב באיזה איחסון והאיחסון עצמו זה שמשדר או מה שיש שם 4. לא זוכר מה עוד רציתי לרשום אבל היו לי עוןד כמה וברחו לי מהראש בקיצור עבדו עליך !!! או שלא עבדו אבל לא משנה שיהיה רק טוב!!!
# 10 |
Whatever
|
קשת חמודים.
דיברתי עם הבחור מקשת [ג'וני], אני אשנה את הסטטוס של האתר ל'לא פעיל' רק כי הם ביקשו בצורה נחמדה. לפי התקנון, אני לא אחראי על הקיצורים בכל מקרה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|