![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת PHP
שלום
אני צריך מתכנת שיבנה לי מערכת כזאת . כל כניסה של גולש לאתר שהמערכת תיתן לגולש כתובת משלו זאת אומרת תפתח ID למשתמש וזה ישמר בקוקיס כמובן ושיהיה בכל כניסה לאתר/ עמוד האישי תמונות וטקסט באופן רידיונאלי או איך שלא כותבים את זה.. בבקשה הצעות מחיר כמה סקריפט כזה יעלה לי פה... אני משלם בהעברה בנקאית/כ.א |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אין להציע הצעות בפורום הזה, רק בפורום מסחר.
אם תרצה שאני יבדוק אם אני יכול לבצע את העבדוה עבורך שלח לי לפרטי איפיון קצת יותר מלא.
# 6 |
חבר על
|
אני יכתוב פה מה אני צריך ..
שאני נכנס לאתר נגיד אז שהסקריפט אוטומטית יפתח ID במסד ויתן לגולש עמוד אםה-ID משלו ובעמוד שיפתח לאותו משתמש יהיה טקסט ותמונה שאני מגדיר לפני זה .. הטקסט והתמונה יהיו כאילו שמתחליפים כל כניסה (מ'ס תמונות שאני אבחר ומ'ס טקסטים שאני אבחר) מעבר לזה אני לא יודע איך להסביר את זה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תן לי לנסות להבין מה אתה רוצה בעצם,
אתה רוצה שברגע שמשתמש נכנס לאתר זה כאילו אוטומטית ירשום אותו לאתר, ויצור לו עמוד פרופיל, ובעמוד פרופיל שלו יהיו תמונות וטקסטים מוגדרים מראש שאתה הגדרת והם יוצגו באופן אקראי? אם כן תשלח לי הודעה פרטית.
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
בדיוק... כל אלה ששולחים לי הודעות פרטיות נא לחכות אני יבחר את המחיר הכי זול לי ואת המתכנת המתאים לי לא להציף..
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|