|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב | אתר מכירות בקשה ת"ב =]
# 2 |
חבר בקהילה
|
יצא נחמד מאוד, אך לא מספיק מקצועי.
+ הלוגו הזה זה מהוורד לא? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
חיפשתי בגוגל shoping cart ומצאתי באחד העמודים, אבל אני הוספתי את הShop.com.
אני יודע שלא מספיק מקצועי, אני מנסה לעבוד על זה ולפחות יצא נחמד =] תודה ![]()
# 5 |
חבר מתקדם
|
באר מעולה , בלוקים...בלוקים.....צריך עבודה שם...תכניס קצת יותר צבע קצת יותר שילוב של אלמנטים לבלוקים..
האתר עצמו לא מסודר..אתה שם לב שהלוקים אחד זרוק שם אחד זרוק פה וזה לא ממש יוצא אחד מתחת לשני ( יש אתרים שלא בהכרח צריך את זה ) אבל פה , אם הייתה עושה את האתר קצת יותר סימטרי היה נראה יותר טוב , אממ עוד משו כשאתה רושם כותרות..תעשה אותם באותו גודל או שכולם באותיות גדולות או שכולם בקטנות ולא כמו שעשית פה , Sale Of The Week..זה לא נראה רציני.. ה-about shop.com והטקסט שמתחתיו....נראה כאילו אמרת "מה נשים שם אמממ אהה כן נשים שם איזה טקסט מועתק ונעזוב את זה ככה" ...הייתה מסדר קצת אולי אפילו שם בלוק מתחת...כותרת קצת יותר עניינית כמו WELCOME. לא יותר מזה , כמו שאני תמיד אומר , פשוט וטוב. ו..שים קרדיט שלך לוגו ייצוגי או משו מתחת לעיצוב בשורה האחרונה , בשביל זכויות יוצרים וגם זה מוסיף :] בהצלחה.
# 6 |
חבר על
|
סביר+
# 7 |
חבר חדש
|
חמוד מאד! אהבתי 3=
הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה המחירים הגדולים בצבעים, לדעתי כדאי להוסיף להם מסגרת או משהו =S.. גדול אחי! ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון תודה לכל מי שהגיב, אני ממש חדש בקטע של העיצוב אתרים, אני עוד מנסה להבין איך נראה מבנה אמיתי בחירת צבעים ועוד.
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
כמו שמי שמעליי אמר: כל עוד זה מהראש,זה בסדר :P
נחמד,יש המון מה לשפר.. אבל בסה"כ? יפה מאוד. בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|