|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים אנשי מכירות
שלום רב ,
אני מחפש אנשים בעלי יכולות שכנוע ומכירה ברמה גבוה לעבודה מהבית במשרה מותאמת אישית לנוחיותכם. על המעוניינים במשרה לעמוד בקריטריונים הבאים: יכולות מכירה - יכולות שכנוע ומכירה ברמה גבוה , חשוב מאוד שתיהיו בעלי מזג חם , מנומסים ובעלי סבלנות , בעל יכולת התנסחות. הגבלת גיל - אני מחפש אנשים בוגרים בלבד אני מעדיף שלא להסתכן ולקבוע רף מסויים , העבודה כרוכה בתקשורת טלפונית עם אנשים חשוב שתשמעו בוגרים ורציניים ככל האפשר. תמורה: תשלום ע"פ תעריף קבוע לכל מכירה (המתאימים יהנו מתשלום גבוה). אם אתם חושבים שאתם מתאימים נא לשלוח פרטים ליצירת קשר לפרטי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
שלום.
אשמח לדעת עוד פרטים לגבי המכירות בפרטי. אני בן 18 ויש לי נסיון במכירות. מייל:gunster15@gmail.com icq: 449724780 מסנג'ר: gunster_15@walla.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני גם אשמח, דורון בן 20 אני חייל ולכן עבודה באמצע השבוע קצת בעייתית.
comeback.t@gmail.com 259049552
# 5 |
חבר בקהילה
|
דור בן 15.. מקווה שזה לא מפריע, לדעתי יש לי קול מתאים ויש לי ניסיון במחירות, ובשיכנוע...
אני זמין ב2 טלפונים כמעט בכל שעות היום, גמיש במחיר, ויש לי הרבה מאוד זמן פנוי... דרכים ליצירת קשר: msn: dorshu2@gmail.com פאלפון: 0543033574 ; 0546484372 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|