![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחשב מרעיש
שלום לכולם.
לפני כחודש בערך המחשב התחיל להרעיש ברגע שמדליקים אותו, לדעתי רעש של מאוורר. העניין הוא שאחרי 10-15 דקות הוא מפסיק להרעיש והמחשב חוזר למצב השקט הרגיל שלו. אם אני נותן לו כמה מכות קלות הוא גם מפסיק להרעיש. אמרו לי לנסות לנקות אבק ולבדוק אם אחד החוטים לא נלכד במאוורר. בדקתי את עניין החוטים, הברקתי את המחשב ווידאתי שאף חוט לא יוכל להלכד ועדיין אותו מצב... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? * המחשב הוא מחשב בן תשעה חודשים מחשב חדיש. נ.ב מה שכן ניקוי המחשב מאבק, הוריד את הטמפרטורה של המעבד פלאים! מ 62 מעלות בזמן מנוחה ל 40. Last edited by Grenade; 21-11-08 at 11:34.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש מאוור של המעבד, של הכרטיס מסך, של הספק כח, ומאוור של המארז.
אין לי תוספות מיוחדות. ולא נשמע לי הגיוני לנתק שום מאוורר, רק של המארז אפשר אבל המחשב לא עלול להתחמם מזה מאוד? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אין רעשים אחרי שניתקת אותם תנסה לשמן את המאוורר הבעייתי ותראה אם הבעיה חוזרת. אם הבעיה חוזרת אפשר פשוט לקנות מאוורר ג'נרי למארז (זה כלום כסף - 20 שקל בערך למאוורר ולהרכיב את המאוורר זה עניין של 10 דקות) |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה.
אני אנסה לנתק ולראות אם זה זה אם כן אקנה חדש. תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יש לי מקרה דומה מאוד..
המחשב שלי בן שנה ויש לי רעשים ודווקא אני יודע מאיפה מקור הרעש..ספק הכוח..וגם שאני נותן כמה מכות המחשב שקט ובדרך כלל חוזר גם.. הדבר הכי הגיוני שניראה לי לעשות זה לקנות ספק כח חדש..אבל אני אישית אם אני אקנה משהו למחשב זה כבר מחשב חדש.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש תוכנות שיכולות לעזור לך בזה. (במקום שתצטרך לנתק)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|