![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] משקיע
שלום לכם,
שמי הוא אביב ואני מעוניין לפתוח פרוייקט שיוכל להניב בחודש 5,000-20,000 (בהתחלה). סכום ההשקעה שאני צריך עומד כרגע על 70,000 - 75,000. על הפרוייקט לא אוכל לפרט כאן משום שאני מעדיף להשאיר אותו סודי. אם אתם מעוניינים להשקיע - פנו אלי ואתן לכם מסמכים אודות הפרוייקט, במה משקיעים וכו'. כמובן שכל הכסף יוחזר אליכם + 30,000 פרטים ליצירת קשר: אביב - אייסיקיו: 597050 עידן ברנס(מנהל פרוייקט נוסף) - אייסיקיו: 86617999 (בקרוב אפרסם גם טלפונים) Last edited by aviv23; 22-11-08 at 09:58.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואם הבטחתי, אני יודע למה. וכן אין לי שום בעיה לחתום על מסמך(חוזה). Last edited by aviv23; 22-11-08 at 12:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כמובן שאתה לא יכול להתחייב להחזיר את כל הכסף,
אחרת היית לוקח הלוואה ולא היית נותן אחוזים מכל העניין. משמעות "הכסף יחזור אליכם": 70 אלף שקל ראשונים הולכים למשקיע להחזר השקעה. 30 אלף שקל הבאים הולכים למשקיע כסוג של דמי סיכון. כל שאר הכסף שמגיע מתחלק בין המשקיע ליזם לפי האחוזים שנקבעו. עריכה: עכשיו ראיתי שאתה מצפה שהמשקיע יגיע אליך לאייסיקיו. בהצלחה עם זה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמרתי שאפרסם טלפונים עוד מעט.
החלטתי לא לקחת הלוואה מהבנק(בחירה אישית). וישנה אפשרות לקבל יותר כסף, הסכום המינימלי שאחזיר לכם(תוך פרק זמן שנקבע ביחד) יעמוד על 100,000 - אפשר יותר. ואני כן יכול להתחייב להחזיר את הכסף - אם אני אומר שכן, אני יודע. אני ממש לא מנסה לשקר לכם. Last edited by aviv23; 22-11-08 at 13:17.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|