![]() |
# 1 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
למי שמתעסק עם C++
אממ...אני לומד C עכשיו,יש לי קומפיילר TCLITE עשיתי מערכת מסויימת אני רוצה להוציא אתה בEXE...אני לוחץ בתוכנה (TC) לוקח את הEXE ואז זה אומר לי שזה לא יכול לעבוד בלי התוכנה,למישהו יש קומפיילר שמוציא EXE?
תודה לעוזרים.. לכל המנהלים שיאמרו שזה מתאים לפורום תיכנות,כתוב שם תיכנות-צד-שרת....וזה לא תיכנות צד שרת...אז אם אתם רואים לרוחכם להעביר תעשו את זה.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך!
|
גם אני בימים אלה ממש לומד C דרך בית ספר.
אנחנו גם עובדים עם tclite. אך אני הורדתי תוכנה אחרת, הרבה יותר נוחה אבל קצת יותר מסורבלת dev-c++. התוכנה גם מתאימה לC וגם לC++ לחץ כאן על מנת להוריד את התוכנה |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
למדתי C הכי מומלץ זה העורך של מייקרוסופט.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני י' אבל אני הרבה יותר מתקדם מהכיתה כי אני לומד קצת דרך האינטרנט ואח שלי שסיים כבר.. ובגלל שאני מתכנת PHP קל לי להבין את הבסיס..והצורת כתיבה וחשיבה... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך!
|
י"א
אבל זה אותו דבר+- |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואז ביא' חוזרים לC....אח שלי בכלל אמר לי לשאול את המורה אם לגשת השנה למבחן בגרות של יא'..אבל אני מעדיף שלא... ד"א התוכנה חינמית? כי אם כן אני יציע לבי"ס שלי להשתמש בה... Last edited by meshuga; 26-11-05 at 19:03.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
meshuga תשלח הודעה פרטית ליבגני (EUR2) הוא ממש גאון בזה
בהצלחה
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
גם אני בc++ הרבה זמן
אני לא במחשב שיש לכאן את התוכנה אבל אני חושב שזה נמצא בfile make.exe |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקיי אני אישית עובד עם GCC++ שזה קומפיילר של לינוקס.
אבל לפני זה ובבית ספר אני עובד עם VISUAL C שזה גם תוכנה מאוד נחמדה ונוחה. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
LEVEL.. משום מה קוד שכתבתי בTC לא עובד במה שהבאת....אני כותב כמו שלימדו אותי..(..) void main(){ וזה אומר שזה לא נכון לכתוב את הVOID :\ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|