|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחפש חברה שאני אוכל לעצב בשישי-שבת...
במחיר מוזל של 120 שקל אני מעצב חברה משום שאין לי מה לעשות ממש...
רק הוסטינג אני מבקש לא לנסות אפילו לבקש פורטלים פורומים וכ'ו... בגלל שעשיתי לא מזמן פורמט אז יש לי רק עיצוב אחד להראות לדוגמא: http://www.cya.co.il/up02/05/11/09/oxersjpeg.jpg העיצוב כולל רק PSD בלי פלאש ותיכנות... להגיב מעוניינים בלבד. תודה ויום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
הקישור לא עובד תעלה למקום אחר
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
הנה עכשיו עובד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
זה שאין לך חיים אתה לא חייב להתפאר בזה...
לך תצא קצת בשבת תזיין מישהי, תהנה מהחיים. כל היום על המחשב?? לא נמאס?? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נמאס לי כבר להיות בחוץ חחחח
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הקישור לא פועל
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
:qqb003:
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following: * Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly. * If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted. * Click the Back button to try another link. HTTP Error 404 - File or directory not found. Internet Information Services (IIS) Technical Information (for support personnel) * Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404. * Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages. |
![]() |
![]() |
# 10 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
צודק הקישור לא עובד !
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|